Valahol olvastam, hogy bármi amit az ember el tud képzelni az létezik és meg tudja csinálni. Szóval ez tényleg így van vagy ez csak mese...
2017. szept. 8. 21:02
1/8 anonim válasza:
Igaz is-meg nem is. Attól függ, hogy mit képzel el az ember. Ha azt, hogy megeszik egy kamiont, az vélhetően nem fog sikerülni. De ha azt, hogy pl megtanul 3 nyelven perfekt, és ezért mindent meg is tesz, akkor az sikerülhet. Az ember csodás dolgokra képes, olyanokra is, amik szinte lehetetlennek tűnnek, de azért a realitás talaján kell maradni.
2017. szept. 8. 21:06
2/8 A kérdező kommentje:
Hát igen ezért tettem bele az ezo kategóriába :D Én itt olyanokra gondoltam ami nem éppen megfogható tehát tényleg csak az elméleti síkon "létező" dolgok.
2017. szept. 8. 22:05
3/8 anonim válasza:
Ezt nagyon jól elmagyarázzák a South Park egyik epizódjában.
2017. szept. 8. 22:52
4/8 A kérdező kommentje:
melyikben
2017. szept. 8. 23:03
5/8 anonim válasza:
Nem mindegy, hogy objektíven vagy szibjektíven èrtelmezzük ezt a kijelentèst. Objektíven èrtelmezve, nem nem igaz. Szubjektíven èrtelmezve igaz. Mivel a szemèlyisèg (a gondolkodó) is szubjektív ami a fizikai testel azonosítja magát, már van èrtelme a mondatnak. A szemèlyisèget vizualizációval lehet változtatni, èlmènyeket elkèpzelni, vagy emlèkeket megváltoztatni. Kicserèlni olyan gondolatokat amik kellemetlen következmènyű viselkedèsre kèsztetnek stb. Ebben az esetben bármi amit el tudsz kèpzelni, lètezik.
2017. szept. 9. 10:23
6/8 anonim válasza:
*(szubjektven)* bocsi mèg korán van.
2017. szept. 9. 10:24
7/8 anonim válasza:
Í* mondom xD
2017. szept. 9. 10:24
8/8 anonim válasza:
Ez így van, a gondolatnak teremtő ereje van.
Semmi sem lehetetlen. Csak akarni kell. Egyes tudományok szerint azért tudjuk nehezen használni ezt a képességüket mert le vagyunk butitva. Szet van kapcsolva a DNS-ünkbe az a szál amivel ezekre siman képesek lennénk. Amivel ez egy lenne az öt erzekunk közül.. (vagy 6 vagy 7 vagy ki mit tart annak) Sok embert foglalkoztat ez a kérdés, van akik gyakorolják feleleszteni önmagukban az ilyesfajta képességeket, ezért is megfigyelheto ahogy sok ember e rendezik efele, foglalkoztatja a gondolat hogy miért vannak jó megerzesei, tudja h valaki fel fogja hívni... Stb. Mind fejleszthető, mind a tárgy mozgatás, a gondolagatvitel ((metakomminikacio), teleportálás (igen, a tudatos onteleportalas, nem a Bermuda háromszögbeli felszivodas) a lelekutaztatás az univerzumon belül barhová...
Lehet hinni hogy humbuk :D
De nyilvan azon keretek közt tudsz cdak gondolkodni ami lehetséges lenne egy bizonyos módon. Ami nem azzal az agyad nem foglalkozik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!