Milyen fekete mágia praktikákat ismertek?
Nem is tartom magam mágusnak. Messze vagyok még attól, de jóval közelebb, mint te, aki ámítod magad és azonnal visszatámadsz, ha valaki megérzi a valódi lényedet. Nem kellemes ha az elevenedre tapintanak, úgy látom, de ha leveted gőgöd, talán fejlődhetsz is...
Ha előrébb akarsz lépni:
Tanulj önuralmat, tanulj tiszteletet és tanulj türelmet.
Annak, aki jó szívvel viseltetett irántam, köszönöm a támogatást, de nem vagyok nagy, csak azért mert higgadtan igyekszem megválaszolni a kérdést.
Látod, válaszokat írok, ahelyett hogy a kötelességem teljesíteném: minden tudás felelősséggel jár, s ezzel jár minden hatalom. A mágusok, és azok, akik jártassá válnak a misztériumokban, akár alkalmazók, akár csak ismerők, feladattal vannak megbízva. A hozzám hasonló, asztrál vonalon elindulók feladata, hogy szembesítsék őket valójukkal, segítsék a fejlődésüket és végül megmentsék a lelküket...
Látod, én eszközt adok, nem megmentek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!