Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Milyen fekete mágia praktikáka...

Milyen fekete mágia praktikákat ismertek?

Figyelt kérdés
CSAK KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK! Kételkedők ne írjanak!
2010. máj. 26. 10:05
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
88%
Mivel te is megátkozol embereket,akiket Te tartasz ártalmasnak, ( ami nem biztos,hogy igaz),terád száll vissza az átok. Már ha hiszel ebben az ostobaságban.
2010. máj. 26. 11:13
 12/57 anonim ***** válasza:
38%
Megint egy unatkozó, buta tinilány... Menj inkáb Tvájlájtot olvasni, az való neked, nem a fekete mágia!
2010. máj. 26. 11:15
 13/57 A kérdező kommentje:
Mondtam hogy KOMOLY VÁLASZOKAT KÉREK! Nem unatkozó tinilány vagyok 28/F
2010. máj. 26. 11:17
 14/57 anonim ***** válasza:
66%

Mindig többszörösen hull vissza az átok, ezt vedd figyelembe, vállalnod kell, ha használod, itt nincs felmentés, emg kivétel.ezért mondtam a Milarepát is, aki történelmi személy.

Ráadásul" apák vétkét a fiakban, hetedíziglen.."

Te nem dönthetsz jóról és gonoszról, nem tudod megítélni.

2010. máj. 26. 11:20
 15/57 anonim ***** válasza:
61%
Nem unatkozó tini lány vagy, hanem isten komplexusos idióta, aki nem tud összeszedni egy nőt, és inkább hülyét csinál magából, de elhiszi hogy milyen kemény... Menjél inkább te is tvájlájtot olvasni...
2010. máj. 26. 11:29
 16/57 anonim ***** válasza:
42%
A Harry Potterben olvasható néhány, azok alapvetően működőképessé tehetők, lévén Rowling vigyázott, hogy ne közvetlenül használható "puskaporrecepteket" adjon.
2010. máj. 26. 11:39
 17/57 anonim ***** válasza:
64%

Akiket nem érdekel a dolog, miért írnak?

De tényleg, én mi alapon dönthetném el, hogy ki érdemli meg és ki nem? Nyilván vannak akik nekem, vagy szeretteimnek fájdalmat okoznak, de lehet az élet visszaadja nekik másképp, az én közreműködésem nélkül is, nem? (nem vagyok sajnos ilyen jó lelkű, csak ez a visszaszáll dolog ijesztő)

24/l

2010. máj. 26. 11:47
 18/57 anonim válasza:
39%
szerintem te egy nő vagy, nem férfi
2010. máj. 26. 12:09
 19/57 anonim ***** válasza:
64%

Ha ártatlant átkozol, ha átkozót átkozol lárifári, bla-bla-bla. Úgy gondolod hogy eldöntheted hogy ki ártatlan és ki bűnös. Ha így működik akkor Te bűnös vagy hiszen valakit megkötöttél, ergo téged szabadon és bűntetlenül átkozhat bárki hiszen csak az univerzum rendjét állítja vissza. Vagy az más mert te csak jót akartál mert az a másiknak is jó? Akkor ezek szerint én is eldönthetem azt hogy Neked mi a jó és kényszeríthetlek dolgokra?

Ez nem így működik, de ezt tapasztalni fogod.

2010. máj. 26. 12:39
 20/57 anonim ***** válasza:
27%
Ergo, draco maledicte et omnis legio diabolica, adjuramus te per Deum + vivum, per Deum + verum, per Deum + sanctum, per Deum qui sic dilexit mundum, ut Filium suum unigenitum daret, ut omnes qui credit in eum non pereat, sed habeat vitam ćternam: cessa decipere humanas creaturas, eisque ćternć perditioněs venenum propinare: desine Ecclesić nocere, et ejus libertati laqueos injicere. Vade, satana, inventor et magister omnis. fallacić, hostis humanć salutis
2010. máj. 26. 14:08
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!