Van itt olyan aki mágiára tudna tanítani?
Mindenképpen profit keress fel, mert a mágia nem olyan egyszerű dolog... Ha tanulni mész valakihez, és azt mondod mágiát akarsz tanulni és az oktató a kérésedre azonnal megtanítja, mint egy iskolai anyagot az az oktató egy csaló! Nagyon sokat kell gyakorolni, több évig, mert másképp nem sikerül. És az sem mindegy, hogy mikor végzed. Fel kell jegyezni, hogy pontosan mikor csináltad és utána kell nézni, hogy akkor milyen volt a bolygóállás...
Nekem nagyon jó oktatóm van!
Részletekért: [link]
Spirits of Eridu
Ezt az oldalon nézd meg, megtalálsz rajta mindent mágia témában, amit csak érdemes tudni.
Ha kérdéseid lennének az oldalal, vagy mágiával/okkultizmussal kapcsolatosan, nyugodtan írj privátot.
Mivel sejtem, hogy kb 12-13 éves lehetsz ezért gyorsan leírok neked néhány sort.
Valamilyen előadáson hallottam, hogy amit az ember el tud képzelni az létezik.
Persze itt felmerül az emberben a kérdés: Akkor az a sok hülyeség amiket megfilmesítenek, rajzfilmekben létrehoznak tényleg valóságosak lehetnek?
De nem! Valójában értelmezés kérdése.
A mágia létezése vitatott van aki hisz benne van aki nem. Én 1etlen egy emberrel sem találkoztam aki azt mondta volna, hogy figyelj most én tartok neked egy kis bemutatót és hűtötte le a söröm egy csettintéssel. Szóval ki tudja, hogy létezik-e.
Van aki azt mondja, hogy a mágia a még nem elfogadott tudomány.
A középkorban mágián égették azokat az embereket akik a kor előtt jártak. Voltak köztük füves asszonyok(orvos szerű) vagy csak olyan emberek akik nem abban hittek, hogy a föld lapos.
Aztán megjelentek a bűvészek és a mágia eredetét/jelentését teljesen eltörölték.
Aztán ami még fontosabb:
Ha létezik (egy szóval sem mondtam, hogy létezik)( de tegyük fel) akkor a lehető legnagyobb ökörséget össze tudja hordani róla az ember. Csak remélni tudom, hogy eljutottál idáig mert most jön az amiért elkezdtem eredetileg. FEHÉR/FEKETE mágia nem létezik!
És ha érdekel miért? Menjek anyámba húztam itt az idődet.
Tévedés! A mágia (ha létezik) az egy eszköz. Mint mondjuk egy machete. Ha egy őserdőben használjuk a machetét akkor hasznos eszköz "jó dologra használtuk" VISZONT a machetét lehet használni arra is, hogy lemészárolj 5-6 embert. A használójától függ, hogy jóra vagy rosszra használja. Az eszköz attól még nem lesz rossz/jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!