Orosz tudósok megoldották az anyag transzmutációját - bármely elemet másikká tudnak változtatni. Hogyan hat ez a mágiára?
Ha jól tudom, a mágia, közelebbről az alkímia célkitűzése az anyag transzmutációjának a felfedezése, ami mágus körökben nem tudom, hol tart. Az orosz tudomány most ezt megoldotta.
Forrás:
Lehet, hogy mostantól már bárki minden nehézség nélkül "ólomból aranyat" fog tudni csinálni?
A tudomány tört be a mágia területére, vagy a mágia tört be a tudomány területére?
A felfedezés bevezetése a mindennapi felhasználásba az emberiség számára akkora jelentőséggel bírhat, mint annak idején az elektromos áram felhasználásának a bevezetése, ha nem nagyobbal. A humanitárius következmények beláthatatlanok.
Hogyan fog hatni mindez a mágiára?
A szellem uralkodik az anyagon. Vannak most is olyan emberek, akik képesek anyagot létrehozni lelkierejükkel.
Hogy hogyan fog hatni a mágiára? Modernizálni fogja azt. Újabb és újabb ötletekkel látja majd el a nagy mágusokat, varázslókat.
Hááát, így transzmutálódik a nem-tudás iróniává, mint #1 válaszolónál.
#2 legalább ad egy esélyt annak, hogy a hír valódi.
#3, még ez is lehet, nem tudjuk.
#4, jogod van nem hinni. De engedd meg nekem, hogy az annunakik eléggé kétséges létezése helyett a belinkelt cikkeknek higgyek egyelőre, aztán a későbbiekben majd úgyis meglátjuk!
#5, lehet, hogy igazad van. Mi van, ha mégse? Az idő eldönti. Szerencsédre később senki nem fog téged kérdőre vonni, hogy lekacsáztál egy korszakos felfedezést, amennyiben annak bizonyul.
Brit tudósok pedig megoldották a fából vaskarika készítését.
.
Keresgélj és ha találtál ezt megerősítő cikket valamelyik elismert tudományos folyóiratban, linkeld be!
"#4, jogod van nem hinni. De engedd meg nekem, hogy az annunakik eléggé kétséges létezése helyett a belinkelt cikkeknek higgyek egyelőre, aztán a későbbiekben majd úgyis meglátjuk! "
Az annunakik létező faj, de ha nem hinnél bennük akkor is el kell fogadnod, hogy ufók jártak a Földön, aranyat bányászni, azaz évmilliárdokkal előttünk járva sem ismerték a transzmutációt, akkor mi honnan ismernénk ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!