Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A sátán eladhatja nekem a lelkét?

A sátán eladhatja nekem a lelkét?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan szokás fizetni, de gondolom, ha én eltudom adni az enyémet ő is eltudja adni a magáét. Hogyan szokás megkötni a szerződést? Esetleg más démontól is vennék, ha úgy adódna.

2017. aug. 9. 13:33
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
Kedves holttest. Mivel csak nem olyan règ jelentèl meg a gyk birodalomban, gyanítom mèg friss holttest vagy. A kèrdèseidből ès válaszaidból arra lehet következtetni, hogy már egy ideje bomlasz de a netet ugyanúgy fizeted. Amíg az ujjaid le nek pottyannak valószínűleg fogunk mèg találkozunk mèg veled ezen az oldalon. A bomlás ezen fázisában fontos agyterületek tüntek el a fejedből ez az oka annak, hogy bugyuta kèrdèseket teszel fel ès agyament válaszokkal reagálsz. Mivel a bomlás folyamata csak fagyasztással vagy sózással lassítható le, ès neked ez úgysem lenne szimpatikus, javaslom kezdj el ismerkedni a virágföldel mert hamarosan hasonló szinten leszel vele. Üdvözlettel a Sátán.
2017. aug. 10. 13:41
 22/29 A kérdező kommentje:
Kedves halottrasszista, értékelem a törődést vagy micsodát, de mielőtt lebomlanék feltett szándékom egy erős strapabíró lélek birtokában jutni.
2017. aug. 10. 14:01
 23/29 anonim ***** válasza:
Azt hiszem, eséllyel pályázol a hét, "legpihentagyúbb" kérdése címre.
2017. aug. 10. 16:31
 24/29 anonim ***** válasza:
Nem teheti meg, az ő lelke maga ön maga, nem?
2017. aug. 10. 17:47
 25/29 A kérdező kommentje:

Hát bocs, hogy nem vagyok egy lángelme a francba már.

Tudtommal a sátánnak van teste, ha nem is fizikai. Aztán meg a léleknek a szellem a megtestesülése vagy valami ilyesmi. Sajnos az én IQ-mmal nehéz erre normálisan válaszolni, pláne ennyi sok okos ember között kissé zavarban érzem magam, mert hát csak én lógok ki a sorból. Ha Isten is...vagyis, ha a Sátán is úgy akarja egy napon elérem a ti szinteteket vagy legalább karcolom. Köszönöm a válaszokat nagyon okos és jól nevelt barátaim.

2017. aug. 10. 18:26
 26/29 anonim válasza:
A Sátánnak nincsen lelke
2017. aug. 10. 23:07
 27/29 anonim ***** válasza:
Volt egy film, ami mint a Ritus valós alapokon nyugszik. Az volt benne, hogy meg lehet szállni a sátánt és akkor gyakorlatilag te leszel ő. Viszont ez nagyon nehéz dolog, de nem lehetetlen. Mert nem akarja, hogy ember megszállja és csapdákat állít pl az idézésben lapokat ront el [link]
2017. aug. 10. 23:15
 28/29 anonim ***** válasza:
Sátán nem adja magát oda senkinek és semminek! Ő egy hatalmas isten,a Föld és egy óriási birodalom és hatalmas istenek ura...
2017. aug. 11. 19:57
 29/29 anonim válasza:
A sátán biztos nem fog veled üzletelni és olyan hülye vagy hogy már az elején a te lelked az övé lenne..de ö neked bármit is ajánl azt sose fogja betartani..de próbáld meg ! ;)
2017. aug. 27. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!