A sátán eladhatja nekem a lelkét?
Ez egy szánsékosan, provokatív kérdés. Annak is együgyű.
Olvastam pár hozzászólásodat,ahol azt "fejtegeted",hogy nem hiszel az okkultban, vagy valami hasonló.
Akkor most mi ez a töketlen kérdés ?
Nem tudja eladni mert nincs lelke
De ettől még we luv Satan
Kit provokáltam én? 😨 Figyelj! Figyelj! Figyelj! Én nem kedvelem az erőszakot...ha ellenem irányul vagy ilyesmi.
Nem emlékszem mikor írtam olyat, de biztos csak vicceltem, mert hát én hiszek az okkultizmusban. Hogy együgyűnek meg hülyének hívnak az számít inkább provokációnak. Sokan úgy látszik sátán-rasszisták.
kérdező
Na 3 * figyelj te is. Te most, milyen erőszakról beszélsz?
Aha. Vicceltél. Amit most csinálsz az inkább vicc.
Miért mire számítottál egy ilyen kérdésrnél, és a későbbi kommentjeid után?
Hány éves vagy, nyolc ?
"Sátánrasszista" mi ?
Én meg azt hittem csak provokálsz, vicceskedsz vagy valami.
Látom, hogy a provokálással,és a viccel is igaztalanul hozakodtam elő.
Az együgyűséget feltételező meglátásomat viszont, fenn kell tartanom.
"Sátánrasszista" ! Ez annyira,de annyira gizda.
Nem írok többet, sőt ide sem nézek !
Ráspoly vagy az agyamnak fiam! Félek tőled.
He? Hát én azt próbáltam veled megértetni kulturáltan, hogy inkább te és egy korábbi hozzászóló provokál engem és nem fordítva. Erőszakot nem csak egy veréssel lehet elérni, hanem lelki sebeket ejtesz a gúnyos és lekezelő megjelenéseiddel. Én számítottam rá és nem is nagyon érdekel, de nem tűröm, ha hazugsággal vádolnak, mint mondjuk a provokálás. Nem érdekel az ilyesmi. Hogy nem írsz ide hol érdekel az engem? Írjál a postásnak vagy mittudomén. Feleslegesen okoskodsz, mert hát se tehetséged hozzá, se kellő tudás sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!