A sátán eladhatja nekem a lelkét?
Figyelt kérdés
Nem tudom hogyan szokás fizetni, de gondolom, ha én eltudom adni az enyémet ő is eltudja adni a magáét. Hogyan szokás megkötni a szerződést? Esetleg más démontól is vennék, ha úgy adódna.2017. aug. 9. 13:33
2/29 A kérdező kommentje:
De miért?
2017. aug. 9. 14:23
3/29 anonim válasza:
Nem, mert a lelke Istené. Ha megdöglik (aki nem ember az állat) Istenhez száll a lelke
4/29 anonim válasza:
3as szerintem ez hülyeség, mindenki maga uralkodik a saját lelkén és azt nem lehet csak úgy eladni..
Meg Sátánnak akkor is nagyobb hatalma lenne mint egy halandó embernek és nem hiszem hogy csak úgy eltűrné hogy parancsolgass neki..
1.voltam
5/29 anonim válasza:
Eladni a lelket, egy èletre szóló elköteleződèst jelent egy ügy mellett. Szolgálataidèrt cserèbe jutalmat kapsz ès a "pokol" számodra nem kín ès szenvedès lesz. Akit támogatsz az támogat.
6/29 anonim válasza:
Ha meg tudod győzni a sátánt egy olyan ötlettel amiből mindkettőtöknek haszna lenne, akkor lehetsèges, hogy elköteleznè magát az ügy mellett. Ez viszont számodra nem lehetsèges mert a kèrdèst poènból tetted fel. Mèg fènyèvnyi távolságra van a te szintedtől az amit el kène èrned, hogy egyáltalán kapcsolatot lètesíts.
8/29 anonim válasza:
És mégis mit tudnál felajánlani a sátánnak vagy akár csak egy démonnak amiért bele menne ilyen üzletbe?
9/29 A kérdező kommentje:
Nos, mondjuk kötnék vele egy olyan alkut, hogy idehoznám a Földre, ahol mérhetetlen pusztítás tudna véghez vinni vagy amihez kedve van. Lényegtelen szempont a rombolása. Cserébe nekem adná a lelkét. Amúgy is azt olvastam, hogy A Földre fáj a foga, és mivel én földlakó vagyok én lehetek számára az a személy, aki megnyissa előtte a kaput.
2017. aug. 9. 17:16
10/29 anonim válasza:
Te öcsém, baszott nagy hülye vagy!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!