Aki azt mondja, hogy pl. : látta a figyelőt, vagy valami más paranirmális dolgot, és tényleg nem hazudik, annak alvásparalízise lehetett?
Figyelt kérdés
2017. júl. 13. 09:43
1/2 anonim válasza:
Attól függ mikor látta. Ha felkelést kovetően akkor igen. De ha jól tudom (lehet rosszul) a paralízissel bénulás is jár szv ha az is jelentkezett akkor igen.
Tény h a legtöbb paranormális észlelés este történik aminek sok oka lehet (mind fizikai, mind ezoterikus téren)
én nem vagyok dzkeptikus sőt volt már paranormális élményem de azért nem hiszem minden második padló reccsenésre h itt van slenderman v a the rake xddd
én azt mondom mint mindent ezt is fentartásokkal kezeld :) persze ez nem azt jelenti h ne jelenhetett volna meg
2/2 anonim válasza:
Ezek a históriák olyanok mint a legenda már ha létezik mindent meg lehet magyarázni valamivel pl.:ez is csak egy filmbeli ökörség csak úgy el mondom megneztem az annabelle filmet és a.mamamtol kaptam karácsonyra egy üveg babát és mikor megneztem a filmet ki vittem a babát a konyhába mert féltem este de reggel hangokat halottam és.kiderult hogy a testvérem szerelte a kapcsolot tehát mindenek van valami válasza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!