Akik ideztek mar demont?
Kerlek irjatok meg nekem uzenetben, ti hogy csinaljatok.
Nekem nem jon ossze, tobb konyvem is van es mindegyikben mas az idezes. Osszevagyok zavarodba.
Koszonom a valaszt mindenkinek, meg johetnek!
Annyira orulok, hogy vegre nincs egy szkeptikus,se troll most :)
Megertem, hogy magadnak tartod meg ezt a tudast, en azert halas vagyok, amiert irtal.
es a tobbieknek is, mindenkinek adtam egy pluszt:)
Nem itt beszélgettem, itt csak elkezdtem.
Nem könyvekből tanultál, de a tanult tudását senki nem hajlandó átadni másnak. Én itt paradoxont véltem felfedezni. Ezek alapján megértem, miért nem osztod meg, illetve miért nem tudod megosztani a vélt vagy valós tudásod forrását.
bun, helytelen demont idezni, meg jo cel erdekeben is, az angyalok onkent jonek maguktol amikor szukseges, kerheted oket de nem parancsolhatsz nekik
a demonoknal az a legnagyobb illuzio hogy azt hiszed te parancsoltal nekik, hogy a te erdekedben teljesitik a keresed
#3 Kerdezo nek
gyumlcsozove tenni a sajat eleted helytelen, bun
kizarolag akkor nem ha ezzel mason, masokon segitesz aranyait tekintve sokkal nagyobb (sokszorosan) reszben mint onmagadon
persze kovetheted a gonosz utjait de ez szamodra miert is lesz jo?
Na igen, ez engem is érdekelne. Mi alapján döntöd el, melyik fél a jó, és melyik a rossz? Olyan szinten beavattak a saját nézőpontjukból a rendszer működésébe, hogy objektíven tudsz dönteni a két fél tetteinek, létének helyességéről, vagy csak a tanult értékrended alapján ítéled ezt meg? Nem kell túlmisztifikálni a jó és a rossz lényegét, mindent aszerint ítélsz meg, ahogyan azt beléd sulykolták. Te nem ölnél embert, mert az a legnagyobb bűn(eltekintve a saját életed, vagy hozzátartozód életének védelmét), de ha párszáz kilométerrel arrébb születtél volna(mostanában ez lecsökkent pár kilométerre...), akkor a hitetlenek torkának elvágása dicsőség lenne, Istennek tetsző cselekedet...meg az angyalainak. Mert ott ezt sulykolják beléd. Egy muszlim ezt találja a helyes útnak, a koránjának az alapja pedig a bibliából van összeollózva javarészt, mivel a fantáziának eléggé híján volt a megalkotója, még egy eredeti sztorit sem tudott összedobni. Na de akkor kérdelek én, mivel rosszabb például Lilith, mint az a Gábriel, akinek tetsző cselekedet ha keresztény gyerekek torkát metszed el? Ha a gyakorlatban nézzük a Sátán/Démonhívő oldalt, milliomodannyi vér nem tapad a kezükhöz, mint az angyalok és akármiyen néven nevezett isteneik hívőinek, közvetetten azoknak, akikbe hitüket fektették.
Ha pacifista szemmel nézzük, és a szenvedést, megaláztatást, kínhalált rossz dolognak tekintjük, akkor az angyalkák pontosan az értékrendednek megfelelő rossz oldalon helyezkednek el.
Mint a legtöbb dologra, erre is van egyszerű válasz. Rendkívül elhatalmasodott a köztudatban az, miszerint "az angyal segít, a Démon pedig becsap". Ez majdnem pontos, mindössze egy dolog hamis, egy dolgot cseréltek fel benne: A NEVEKET!!!
Bárki, aki már találkozott igazi Démonnal(és nem magát szörnynek mutató, gonosz angyallal[bizony, még erre is képesek azok a szörnyek]), az tudja, vagy egyszerűen érzi, hogy milyen jó szándékú, becsületes és segítőkész lények.
Idezhetsz demont, ezer modja van, egy dolog a fontos, maga a tudas es az alkalmazasa, hasznalata.
Honnan szerzel tudast?
Azokbol a forrasokbol, melyekbol csak tudsz. Keresel, keresel es csak keresel.
Aztan eljutsz egy szintre, de ehhez evek kellenek. Jo utat.
Nos, nincs se angyal, se demon.
Alapvetoen magas es alacsony rezgesek vannak, melyekbol adodik az, hogy vannal segito szandeku entitasok, lenyek stb, akik segitenek es vannak alacsony rezgesu entitasok, lenyek stb, akik artanak.
Ez ilyen, ezt megmasitani nem lehet.
Kerdem en mibol gondoljatok, hogy a demonok a jok az angyalok a rosszak?
A demon csak annyit jelent, az embernel magasabb rendu de istennel alacsonyabb rendu leny.
Furcsa teny, az angyal szo hirvivot jelent.
Nos, akkor miert is ez a jo az a rossz vagy forditva??
Keveritek a szezont a fazonnal.
Itt mar az elejen bukta az egesz. Nem is kene olyannak valaszolnia, aki magat a temat nem vagja.
Egyebkent, vannak mesterek es tanitvanyok.
Vannak szemelyek akik oktatnak magiat, persze nem mindenki szuletik erre.
De persze ez megint mas tema.
Szoval nem kene terjeszteni a hulyeseget.
Mester es tanitvany; tudas atadasa; kulonbozo entitasok es lenyek leteznek.
Bar nem tudom mi a kerdezo valodi celja, de majd ha akarja, ugyis leirja privatban.
Ez már kicsit életszerűbbnek tűnik, ha jól emlékszem az iráni mitológia alapja is valami hasonló, más kultúrában nem tudták a démont, mint lényt leírni ennél hihetőbben. A többi mítosz leginkább tévedéseken vagy meséken alapszik. Ettől eltekintve én még nem találkoztam életem során olyan emberrel, aki hitelesen tudta volna bizonyítani a tudását, csak olyanokkal találkoztam akik mondanak ugyan nagyokat, de vagy azért, mert a fantáziaviláguk uralja az elméjüket, vagy csak azért, mert feltünési viszketegségben szenvednek, és ha mágusnak, démonológusnak vagy hasonlónak állítják be magukat akkor fontosnak, hatalommal rendelkezőnek érezhetik magukat.
A valóságban viszont, ha sikerül egy ilyen emberrel beszélgetni és nem a klaviatúra mögé bújva szajkózza hogy a mérhetetlen tapasztalata és tudása csak az övé, akkor igen hamar elvérzik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!