Akik ideztek mar demont?
Kerlek irjatok meg nekem uzenetben, ti hogy csinaljatok.
Nekem nem jon ossze, tobb konyvem is van es mindegyikben mas az idezes. Osszevagyok zavarodba.
Nagyon ritkán szoktam ebben a kategóriában választ írni.
Segíteni nem fogok, mert az a tudás ami nekem van, megmarad saját magamnak.
Több évtizedem ment rá, eddig senkinek sem adtam tovább és nem is fogom.
Nincsenek hirdetési felületeim szinte senki sem tudja hogy ezzel foglalkozom és ez így is van jól.Akit érdekel ez a téma, az rászán majd több évet az életéből és ha tud sikert elérni folytatja.De nagy részük menet közben feladja.Mindent magamtól tanultam, nem voltam soha egy tanítónál sem.
Azt hogy ezt a tudást hogy szereztem és fejlesztettem tovább szintén nem fogom leírni, megmarad nekem.
Többször csináltam már olyan rituálét amit kérdeztél.
Ha nagyon sok időd van és visszanézegetsz ebben a témában,ritkán válaszoltam ide, van néhány válaszom ahol több oldalon keresztül kifejtem hogy bizonyos dolgokat hogyan kell csinálni, de a lényeges dolgokat ott sem írom le.
Ha te ilyen témájú könyveket olvasol, kezdésnek jó, de csak egy alap tudást kapsz, azon tovább kell haladni, de azt a tudást már könyvesboltokban kapható könyvekből fogod összeszedni.
Rajtam kívül egy emberről tudom hogy csinált ilyen dolgot az életében és megkapta amit kért.
Ismerjük egymást ő is sejti rólam én is róla, mert amit elértünk, nos finoman fogalmazva, nem sok hétköznapi ember fogja elérni.
Privátban sem fogok válaszolni, felesleges írnod.
Csak azért írtam hogy érdeklődésed felkeltsem igen, létező dolog,de nagyon sokan akik az elején még elbuknak szeretik hangoztatni mert nekik sem sikerült hogy ilyet nem lehet csinálni.
Maradjanak meg a hitükben nem is fogok senkit sem meggyőzni, hiszen nekem az a célom mindazzal a tudással amit összeszedtem hogy a saját életem tegyem olyan gyümölcsözővé amilyenné csak lehet.
de azt a tudást már könyvesboltokban kapható könyvekből fogod összeszedni.
*javítva
de azt a tudást már nem könyvesboltokban kapható könyvekből fogod összeszedni.
Koszi, hogy irtal, de en mindig is hittem es hiszek bennuk.
De hosszu meg az ut, de azert jol esik egy elo bizonyitekot olvasni,:)
Azert ha van valaki, aki komolyan megosztana velem ezt a tudast, en szivesen lennek a tanitvanya.
Persze meghalalni nem tudnam elegge.
Aki igy gondolna az csak irjon nekem Privatot.
Nézd kérdező, írok még egy választ, mert látom fiatal vagy és nem érted mi is ez.
Először annyit írnék, hogy amit írtál üzenetben nincs a mágiának színe soha nem is volt.
Az egyén lelkülete, aki használja ezt az erőt az dönti el az út minőségét.
Te választod meg mit mire használsz, de ehhez a tudást kell megszerezned.
Aki ezzel foglalkozik komolyan - és most nem a tv -ben és netes oldalakon lévő hirdetős jósokra meg mágusokra gondolok, mert az vicc amit ők csinálnak,-szóval aki olyan tudást szerzett amivel már gyakorlatban is tud dolgozni, soha az életben nem fogja továbbadni.nem fog senkinek segíteni, mert olyan erő és tudás ez, amit laikusnak soha nem fognak megosztani.
Ilyen ember nem barátkozik, kerüli az átlag ember társaságát.
Ezt a tanítványos dolgot is el kellene felejteni mert ez is csak filmekben van.
Még egyszer.
Aki ilyen témában használható tudást szerez, soha az életében nem fog erről beszélni másoknak személyesen, a titkát megtartja magának.
Tanítványnak sem fogad senkit mert csak mosolyog az ilyeneken hogy mit is akarnak?
Azok akik pénzért fogadnak tanítványokat és a neten hírdetik magukat, finoman írom,KÓKLEREK! ők nem értenek ehhez.
De ellenben nagyon sok pénzt kérnek a semmiért.
Én soha nem segítek senkinek, ahogy írtam nem az a célom.
Saját életem jobbá tétele ez a célom, és ezt a tudást csak erre használom.
" Aki ilyen témában használható tudást szerez, soha az életében nem fog erről beszélni másoknak személyesen, a titkát megtartja magának. "
Akkor nálad ez mi, feltünési viszketegség? :)
Nos, én egyszer találtam egy embert aki hasonlókat állított magáról mint te(ha látszana a nickneved, még az sem volna kizárt, hogy te volnál az), ugyanazzal a meggyőződéssel, de néhány beszélgetés után kiderült, hogy nincs e mögött semmi tudás. Adott pár könyvet amit a netről akárki letölt, mondott mellé nagyokat, bizonyítani természetesen nem tudott semmit, aztán szép lassan elkezdett ellentmondásokba keveredni magával, konkrét kérdések esetén meg konkrét válasz helyett jött a félrebeszélés ;)
"Akkor nálad ez mi, feltünési viszketegség? :) "
Ahogy írtam én azért írtam hogy felkeltsem a kérdés kiírójának a kíváncsiságát és ha érdekli a téma tovább olvasgat majd.
Ennyi.
A válaszomban odaírtam az is, hogy személyesen.
Erről nem szoktam beszélni senkivel, itt is inkább általános dolgokat írtam, semmi személyeset, vagy olyat ami utalna arra,amit kérdezett.
Biztos nem velem beszéltél itt.
Mert,senkivel nem szoktam itt levelezni, max elolvasom mit ír üzenetben de nem válaszolok rá.
Mert,nagyon ritkán szoktam ide írni, nem ez tölti ki a napjaimat.
Mert,erről soha senkivel nem beszélgetnék,ahogy írtam amit tudok, megtartom magamnak.Továbbadni nem fogom.
És utoljára, a legjobb.
Én nem könyvekből szereztem ezt a tudást, de azt hiszem ezt is leírtam, és nem is linkelgetnék semmilyen linket, erről a témáról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!