Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az lehetséges, hogy a szekrény...

Az lehetséges, hogy a szekrényembe egyszercsak bekerült egy poló, amit egyik családtagom se ismer? Póló: piros lángokban egy halálfej.

Figyelt kérdés
ui: szeretnék beszélgetni ezotériához értő emberekkel, mert van pár kérdésem.
2017. jún. 10. 19:35
 1/5 anonim ***** válasza:
37%
Húúúú de félelmetes! Hidegrázást kap a nyuszis mamuszom....
2017. jún. 10. 19:44
 2/5 anonim válasza:
Lehet hogy betêptél vagy valaki a csalàdban leitta magàt.Aztàn hazajött/jöttél màs cuccàba.Anyàd kimosta és mivel rólad tudja elképzelni hogy felvennék hàt oda rakta. Azért előfordul ilyesmi..
2017. jún. 10. 20:16
 3/5 anonim ***** válasza:
44%

Milyen színű póló?

Nekem volt egy világos mustár színű pólóm, a karján piros varással. Ha nálad van, kérem vissza!

2017. jún. 10. 22:15
 4/5 anonim ***** válasza:
Most látom, hogy írtad milyen a póló... akkor nem az enyém :(
2017. jún. 11. 00:43
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy ajándékba vagy kölcsön kaptad valakitől? Nekem is volt egy ruhám, amire nem emlékeztem, hogy van, aztán kiderült, hogy az egyik nénikém adta nekem, mert neki már nem volt jó.
2017. jún. 12. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!