Lehetséges, hogy a Matthew hurrikánt egy démon idézte elő, akinek a pofája kirajzolódott benne?
Régen több helyen olvastam és mondták is wiccák, hogy ha démon idéz elő valamit pl egy természeti katasztrófát, akkor gyakran megjelenik benne és kirajzolódik magában a jelenségben. Olyan ez, hogy mivel a démon is energialény egy porviharban amit előidéz benne van, hisz ő csinálta ott van benne és a porszemek pályája módosul a szokványostól mert a démon energiája táplálja ezeket a részecskéket, de közvetlen a démon mögött már nem lesz részecske, mert az energiája megszűnik. [link]
Ugyanígy lehetett ez a Matthew hurrikán esetében? [link] Ez a démon, akinek a pofája látszik idézte elő?
> A bárányfelhő birkáinak ki a tulajdonosa?
A csillagszemű juhász!
"A démon meg állat, mert nem ember ugye."
Ezek szerint a növény is állat a kövek is állatok és még a levegő is. Látom, te nem csak földrajz órán nem figyeltél, de a bioszról is folyamatosan ellógtál.
Talán tiszteld az erejét, amivel hurrikánt tudott létrehozni?! Vagy te is létre tudsz hozni hurrikánokat?
Mellesleg a démonok nem állatok. A tiszteletlenséggel párosuló tudatlanságod veszélyforrás, legalább az egyiken állíthatnál.
"Ezek szerint a növény is állat a kövek is állatok és még a levegő is. Látom, te nem csak földrajz órán nem figyeltél, de a bioszról is folyamatosan ellógtál"
Te hülye vagy! :XD. Ki beszélt itt növényekről vagy kövekről? Pofájuk az állatoknak van, az embereknek nincs. A démon meg állat, nem növény sem nem kő. Veled ellentétben én kijártam mindeniskolát pajtás.
"Talán tiszteld az erejét, amivel hurrikánt tudott létrehozni?! Vagy te is létre tudsz hozni hurrikánokat?
Mellesleg a démonok nem állatok. A tiszteletlenséggel párosuló tudatlanságod veszélyforrás, legalább az egyiken állíthatnál"
Én nem tudok, de ha tudnék sem akarok emberek tízezreinek életét nyomorba dönteni, ami a küldetése egy démonnak. Nincs semmi tisztelni való benne, csak megvetni lehet az ilyen cselekedetet. Nem vagyok tiszteletlen, csak kimondom a tényeket. Kinek veszélyforrás ez? Tanulhatnátok vagy jobb ha csendben maradtok ;D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!