Ezek jelek, vagy csak beképzelem?
Mostanában elkezdtem olvasgatni a démonokról. Eléggé érdekel a téma, és már magamban kezdtem meggyőződni, hogy mi van ha nem is annyira gonoszak mint ahogy a biblia és az emberek beállítják, mert segítenek az embereknek cserébe dolgokért. Olyanok mint bármelyik ember aki szívességet tesz nekünk, csak ők sokkal hatalmasabbak és erősebbek. Ezen gondolat akkor kezdett megfoganni bennem mikor egy démonról olvasgattam és ahogy kiejtettem a nevét gondolatban elfogott egy kellemes biztonságérzet.
Szóval a furcsa dolgok:
A hűtőnk tele van hűtőmágnesekkel és reggel egy bárány forma leesett mielőtt kinyitottam volna. Próbáltam kétszer is visszarakni de mégis lecsúszott. Aztán a hűtő sarkában ott volt számokból kirakva a 666 (oké a húgom szokott ezzel a számmal szórakozni a hűtőn de akkor is fura)
A másik. Reggel gondoltam oké akkor ha léteznek és nem olyan gonoszak akkor segítsenek, hogy ne kelljen törinél felelnem. És törinél mikor felelnem kellett volna kicsengettek. Töri után két órán keresztül olyan fáradtság és kimerültség kapott el mintha nem 9-kor hanem 1-kor feküdtem volna le.
A harmadik meg csak annyi, hogy mikor inni akartam és beleszagoltam a pohárba benzin meg valami egyéb furcsa szaga volt.
Igazából nem tudom minek betudni ezeket, szóval ha tudtok valami reális magyarázatot akkor várom
Kössz ha elolvastad a litániát és ha válaszolsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!