Ezeket figyeltem meg. Jelek ezek vagy csak beképzelem?
Figyelt kérdés
Elöljáróban csak annyit, hogy csak látásból ismerjük egymást, még soha nem beszéltünk, fb-on sem vagyunk ismerősök. 18 éves fiúról van szó.
Íme a megfigyeléseim:
Meglátott és hirtelen elkapta a fejét
Már legalább kétszer észrevettem, hogy a barátja engem nézett, még vissza is fordult és úgy nézett
Nemrég láttam és ahogy mentem úgy éreztem, mintha követett volna a tekintetével
Mikor az ő irányába néztem, hirtelen lenézett a telójára(?)
Ezeket csak én képzelem lányos fantáziámmal vagy tényleg "jelek"?
2017. jan. 3. 19:29
1/6 anonim válasza:
Ezek önmagában nem jelentenek semmit, az emberek szokták egymást méregetni, csak te őt veszed észre a legjobban.
Kommunikálj vele, ha tudni akarod a szándékait.
2/6 anonim válasza:
Igen,ezek tipikus jelek,jól látod.Egy veszélyes terroristával állsz szemben.
3/6 anonim válasza:
Simán vEheted jelekNek, De Nem hinném hogy tUl kéne gondolni. az emberek simán nem szeretik ha ok nélkül megbámulják őket, DE kérdezd cSak meg ha biztos akarsz lenni.
4/6 A kérdező kommentje:
Én nem szoktam megbámulni. Csak ha jön velem szemben és én rápillantok, aztán pedig annyit látok, hogy gyorsan elkapja a tekintetét, akkor azt nem tudom hova tenni.
2017. jan. 3. 20:01
5/6 anonim válasza:
Semmi. Az emberek néznek a szemükkel, ennyi.
6/6 anonim válasza:
Bármi lehet, de ne táplálj túl nagy reményeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!