Axi21 kérdése:
Szerintetek lehetséges, hogy megátkoztak?
Figyelt kérdés
Nemtudom jó kategóriába írtam e de nem is ez érdekel. Arra lennék kíváncsi hogy szerintem az én családomat valahogy megátkozták. Mert hallottam egy történetet a testvéremtől hogy régen a szüleim szellemet idéztek sokszor. Egyszer valaki megijedt és így nem tudták vissza küldeni a szellemet. Utána azt mesélték hogy magától nyílt az ajtó meg mozogtak a tárgyak. Azóta elköltöztek mostani otthonomba is. Azóta, anyukám beteg lett és meghalt. Miután ez a dolog történt nagyon tönkrement az életünk, lekapcsolták a vizet,villanyt,én tesómnál lakok. Az apám is beteg de nem halálos, viszont megfigyeltem hogy a családból az a dolog után mindenkinek tönkrement az élete. A szellemidézéshez köze lehet? És ha igen, mit lehet tenni? A szellem is átjött ebbe a házba? Vagy a halott anyukám van itt? Sokszor érzek más jelenlétet a szobába valamint a kutyám esténként ugatni szokott a sarokba. Szerintetek mi lehet ez a dolog? Normális válaszokat kérek. 14 éves lány vagyok. Bocsi hogy hosszúra sikerült.2017. jan. 20. 09:02
1/8 anonim válasza:
Az ugynevezett atok attol 'mukodik', hogy elhiszed. A magia, okkultizmus, szellemidezes, stb. hulyesegek, nemletezo dolgokat nem lehet megidezni. Atok sem letezik.
2/8 A kérdező kommentje:
És akkor mivel magyarázod ezt,higy azóta szar az életünk?
2017. jan. 20. 09:35
3/8 A kérdező kommentje:
Hogy*
2017. jan. 20. 09:35
4/8 anonim válasza:
Ide profi szakertelem kell, szerrintem azonnal telefonalj be az Ezo TVbe hogy levegyek, sot ha mar ott vagy kerhetsz egy kis penzenergiat is hogy holnaptol milliomos legyel.
5/8 A kérdező kommentje:
Pont az EzoTV lesz az utolsó ötletem de azért köszi:)
2017. jan. 20. 10:23
6/8 anonim válasza:
Valószínű, hogy köze van ehhez a szellemidézésnek, s mivel a családtagjaid idéztek, velük került kapcsolatba, tehát nagy valószínűséggel nem a helyhez, vagyis a régi házatokhoz kötődik, hanem az egyik személyhez a családodból, aki szintén résztvett a szellemidézésen. Erre sajnos megoldást nem tudok mondani, nem vagyok tapasztalt a témában. Egy jótanácsként hozzátenném, hogy próbáljatok nem foglalkozni vele, éljetek energikusabb, boldogabb életet, és így nem táplálkozhat majd a ti energiátokból.
7/8 A kérdező kommentje:
Értem. Köszi a választ:)
2017. jan. 20. 13:07
8/8 anonim válasza:
Hirtelen nagy mennyisègű energiát kell felvenned. Ennyi. Elemi szinten átmos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!