Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet így szerelmi kötést...

Lehet így szerelmi kötést végezni?

Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne, hogy lehet úgy szerelmi kötést végezni, hogy a két személy nem kéri, de te tudod két ember nevét, és elvégzed rajtuk?
2017. máj. 17. 17:29
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Lehet, de alapvető univerzumi törvényeket sértesz vele, köztük a szabad akarat törvényét, amit megszegve durva fekete mágiát végzel, ami durva büntetést von maga után, amit inkább kerülj el, jobban jársz!

Tudatosítsd már magadban, mégis mivel játszol.

2017. máj. 17. 17:43
 2/7 anonim ***** válasza:
0%

Szerelmi kötés nem létezik, tehát értelmetlen dolgokon gondolkodsz.

Persze úgysem fogod elhinni nekem, úgyhogy mindegy is.

2017. máj. 17. 17:49
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
Inkább keresd meg Amor íját!
2017. máj. 17. 19:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Nem én szeretnék szerelmi kötést végezni, és nem is biztos, hogy bárki akar. Mégis félek, hogy egy idegen (1x beszéltünk, nem tudtam neki pénzt adni, mert nem volt nálam plusz) az én káromra megtenné.
2017. máj. 17. 21:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Kérlek ne légy ostoba.
2017. máj. 17. 22:25
 6/7 anonim ***** válasza:
Megteheti. Ha tudja a nevüket, esetleg látta is őket, az bőven elég hozzá, főleg ha ki akar veled tolni.
2017. máj. 19. 15:27
 7/7 anonim válasza:

Ha idegen volt honnan gondolod hogy épp igy akar veled kitolni? Mondta? 1'x beszéltél vele azt írod..

Gondolom pénzt kunyerált ,mert egy csóró senki volt

ha idegentől kéregetett.

Nem igen hiszem hogy a nagy pénz szűkében majd pont téged szerelmesít össze valakivel kitolásból,mert ha ő ilyen

okos és ügyes lenne akkor nem volnának anyagi gondjai.

Felejtsd el ezt az egészet

2017. máj. 19. 16:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!