Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mért nem tudják a hálószobán...

Mért nem tudják a hálószobán belül, vagy egy parkba végezni az intim szerelmi romantikát a fiatal párok?

Figyelt kérdés
Annyira nem illene tömegközlekedési járműveken, és a váróban meg peronon tenni ezt. A vonaton ülve az ablakot néztem az ülésen, hogy a szemben álló szerelmes párokat ne lássam. Tudom senkire nem tartózik, ki hogyan éli a magán életét.

2016. júl. 29. 21:17
 1/10 anonim ***** válasza:
12%

Nyilván vagy nem volt még szerelmi életed, vagy irigy vagy.

Szerintem nincs gond azzal ha valaki csókolózik vagy ölelkezik, a te szüleid is ezt tették.

2016. júl. 29. 21:20
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez alapvetően kulturáltság kérdése.
2016. júl. 29. 21:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

1 válaszoló!

Szóval te simán végig néznéd, ahogy három órás vonat úton két 16 éves párocska előtted nyálcsatáznak és cuppognak vagy rosszabb esetben már pettingelnek? :DDDDDDD

Bakker, ez nem irigység kérdése, szerinted rajtuk kívül nincsenek más párok a világon? Szerinted akik kibírják addig a d*gással míg haza nem érnek azok már nem is igazán szeretik egymást? :D Ne nevettess már :D

Neveltetés/ízlés/kulturáltság kérdése az egész.

Van, aki tud addig várni míg haza ér, meg vannak azok, akik, mint az állatok, mások előtt esnek egymásnak.

De lefogadom, valaki direkt erre izgul, ha utazás közben párzásra kész fiatalokban gyönyörködhet :D Hát azokkal nem nagyon lehet mit kezdeni...

2016. júl. 29. 21:40
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Mert nyomorékok.
2016. júl. 29. 22:08
 5/10 anonim ***** válasza:
84%
Erre csak egy szó van. Igénytelen parasztok.
2016. júl. 29. 22:32
 6/10 anonim ***** válasza:
Vissza fejlődünk az őskorba
2016. júl. 29. 22:33
 7/10 anonim ***** válasza:

Talán megunták otthon, ezért próbálják ki új helyeken.

Viccet félretéve, mert idióták, ezzel próbálnak felvágni, nem tudnak uralkodni magukon, parasztok. Engem is nagyon szokott zavarni ha nyelik le egymást előttem vagy akár a látókörömben, a hangokról még ne is beszéljünk.

2016. júl. 29. 23:25
 8/10 anonim ***** válasza:

Szerintem is zavaró. Ők valószínűleg így próbálják felhívni arra mások figyelmét, hogy van párjuk, milyen boldogok, és milyen jó nekik. Szóval inkább játsszák csak az agyukat. Vagy tényleg annyira ösztönlények, hogy képtelenek visszafogni magukat.

Amúgy szerintem összebújással, kis simogatással, esetleg ritkásan egy-egy rövidebb csókkal vagy puszival nem is lenne gond, az még aranyos is tud lenni, hogy így szeretik egymást és foglalkoznak egymással. Na de az egy külön kategória, amikor folyamatosan nyalják-falják egymást, tapizzák a másikat és már-már pettingelnek nyilvánosan. Az visszataszító és nem túl sok intelligenciára vall. Legalábbis az én álláspontom szerint.

20/L

2016. júl. 29. 23:48
 9/10 A kérdező kommentje:
Undorítónak tartom ami a vonat peronján zajlót többször ölelgették egymást, a 14-15 év körüli lány nyávogva nevetve beszélt csókolózás között a 16 év körüli fiújához.
2016. júl. 30. 09:59
 10/10 anonim ***** válasza:
#9: Na igen, az szerintem is enyhez túlzás. Ha esetleg több ideig nem fognak találkozni, akkor is lehet illedelmes, intelligens formában búcsúzkodni (ha egyáltalán búcsúzásról volt a peronnál szó).
2016. júl. 30. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!