Mennyi prémium jár azoknak, akik az okkultizmus kategóriában vállalnak állást?
Figyelt kérdés
2017. máj. 8. 15:34
1/13 anonim válasza:
Passz. Én csak részmunkaidős vagyok és nem is specializálódtam kategóriákra, de megvagyok elégedve a fizetésemmel. Azonban remélem, hogy szeptemberben fogok prémiumot kapni meg fizetésemelést is, mert jelenleg le vagyok égve. Beljebb kell vennem a derékszíjat.
3/13 anonim válasza:
Ahhoz képest, amit Soros ad, elég kevés.
4/13 anonim válasza:
Az ilyen kérdéseket a magad fajták nem érthetik csak az igazán anyagiakkal küszködő szegény emberek, mint én meg a kérdező. 😁
5/13 A kérdező kommentje:
Részmunkaidős
Én sem értem pedig én tettem fel a kérdést.
A spirituális elmék bizonyára megértik, hogy mennyi prémium jár, aki az okkultizmusban vállal állást és végül eljut a spiritualitás magasabb szintjére.
2017. máj. 9. 18:39
6/13 anonim válasza:
Prémium hely az elmegyógyintézetben járhat esetleg.
7/13 anonim válasza:
Erősen változó.
Aki KATEGÓRIÁBAN akar állást vállalni, annak prémiumja az állami gyógyszer-hozzájárulásban realizálódik.
Az pedig a dilidokitól függ, milyen gyógyszert ír fel.
8/13 akarkizoltan56 válasza:
söt legvégül még a sziriusz bolygora is eljut majd
:)
;-)
9/13 A kérdező kommentje:
Ne már. Az okkultizmus igenis jól kifizetődő állás és munkalehetőséget kínál fel, sok prémiummal és kedvezménnyel jár. A kategória témát jelent nem egy fórumos platformot. Kellő oktatással és végzettséggel akár évtizedekig is bebiztosítja magát az ember.
2017. máj. 10. 18:20
10/13 anonim válasza:
Nekem sikerült Kategóriában elhelyezkednem, és a fizetésem pont a bértábla szerint kapom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!