Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Az okkultizmus érdekel?

Az okkultizmus érdekel?

Figyelt kérdés
Főképp a fekete mágia. Hogyan juthatnék minél magasabb szintre?

2017. ápr. 24. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Igen, érdekel téged az okkultizmus.
2017. ápr. 24. 21:02
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

Ha ártani akarsz vele,akkor minden

visszaüt rád.Nézd meg azokat a jósokat akik kötést csinálnak emberekre.Gyorsan öregednek,és halnak.

2017. ápr. 24. 21:10
 3/9 anonim ***** válasza:
Most milyen szinten vagy?
2017. ápr. 24. 21:17
 4/9 anonim ***** válasza:
0%
Nem.
2017. ápr. 24. 21:31
 5/9 anonim ***** válasza:
Engem sem.
2017. ápr. 24. 21:33
 6/9 anonim ***** válasza:
54%

1. Rég láttalak Lucifer

2. Mivel a tudásod ilyen téren 0 ebből 2 dologra tudok következtetni: A, most láttál valami filmet és ebből jött az ötlet B, megközelítőleg 12éves vagy...

Na de komolyra fordítva a szót amit már nem egyszer leírtam és már más is leírta: NEM LÉTEZIK fekete mágia. Azt nem tagadom, hogy létezik-e mágia mert erre én is keresem a választ, de fekete vagy fehér mágia nincs. Ha elakarjuk képzelni, akkor a mágia nem több mint egy eszköz. Az eszköz használóját általánosítva varázslónak illetve boszorkánynak nevezték el. A felhasználó használhatja jó illetve rossz dolgokra (bár ez relatív) de attól még az eszköz nem változik csak a cél.

UI.: ez az elmélet csupán abban az esetben használható fel, ha létezik olyan, hogy mágia. :)

2017. máj. 1. 19:35
 7/9 A kérdező kommentje:

"NEM LÉTEZIK"

Ezt nekem ne próbáld bemagyarázni, köszi. A kérdésre várok választ.

2017. máj. 1. 19:43
 8/9 anonim ***** válasza:
kedves kérdező ha végig olvasod amit írtam akkor meglátod, hogy miért és mire írtam hogy nem létezik. Olyan környezetben vagyok ahol a hókuszpókuszolás mindennapos dolog de azt nem nevezném mágiának... és továbbra is csak azt tudom mondani, hogy a mágia se nem rossz, se nem jó. Csak az a fontos, mire használod. És az a kérdésed, hogy hogyan juthatsz magasabb szintre de ha nem hallgatsz meg nálad bölcsebb embereket akkor nem juthatsz el a 0ról az 1re!
2017. máj. 1. 19:53
 9/9 A kérdező kommentje:

"És az a kérdésed, hogy hogyan juthatsz magasabb szintre de ha nem hallgatsz meg nálad bölcsebb embereket akkor nem juthatsz el a 0ról az 1re!"

Rendben, hallgatlak! :)

2017. máj. 1. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!