Powerpocok kérdése:
Ha kikerülök a testemből, hogy tudnék visszamenni?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Érdekelne nagyon az asztrális sík .. Szeretném kitapasztalni hogy létezik e. Sok kérdésre nem tudom a választ viszont sokat álmodok ilyenekről és olvastam pár módszert hogyan tudnék "kilépni" a testemből pár pillanatra, például hogy lássam magamat ahogyan fekszem az ágyon.. csak hát olyasmit nem írt hogy hogyan tudnék visszatérni következmény nélkül. Azért nehogy a kíváncsiságom öljön meg :D De na viccet félretéve, tényleg kipróbálnám, ha valakinek volt ebben része kérem irjon.2017. máj. 8. 09:22
1/6 anonim válasza:
Facebookon tőle kérdezd ezt ne itt gyk-n mert nem kapsz majd komoly választ.
2/6 thoomas26 válasza:
Test nélküli állapotban gondolatokkal irányítasz mindent. A kommunikációt és a helyváltoztatást is. Így ennek alapján arra kell gondolnod, hogy most vissza akarsz térni, vagy hogy most újra a testedben vagy.
3/6 cucusropi válasza:
Én ilyen esetben mindig előbb bekopogok és ha nem vagyok odabenn akkor kizárásos alapon kivűl vagyok. Ezzel a tudatom felő aszcentrálisan közvetítem az igényemet miszerint újfent belépnék a testembe és akkor bemegyek.
Ha már ott vagyok, akkor nincs baj, ott már nyugodtan csinálhatod a hétköznapi dolgokat pl ehetsz, ihatsz.
De arra kell vigyázni, hogy nehogy eltéveszd a testet, mert akkor más testébe eszel, akkor esetleg ő meghízik és nem is tehet rolla, akkor meg reggel felveszi a nadrágját és nem megy rá, mert már kicsi, de aztán mondja a feleségének, hogy már megint rossz hőfokon mosta a nadrágját és akkor összevesznek a tudtukon kívül.
4/6 anonim válasza:
Utolsó. Te egy igazi humorista vagy :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!