Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Mióta Sátánista vagyok úgy...

Mióta Sátánista vagyok úgy érzem többet tudok a világról. Ez jó dolog?

Figyelt kérdés

#sátánizmus #Etoterika
2017. ápr. 21. 16:53
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
Ez nem jó dolog
2017. ápr. 23. 19:45
 12/34 anonim ***** válasza:
65%

Mivel normális válasz nem érkezett, írok én is.

Ha úgy érzed, hogy ez az út, amin járnod kell, amin otthon érzed magad, akkor ne hallgass senkire sem, akik azt mondják hogy rossz vagy, meg meg kell térned. Nehéz olyanokkal, akikben az általános nézet ragadt meg Luciferről, vagy úgy általában a sátánistákról. Ha jól érzed magad a bőrödben és nincs hiányérzeted, akkor jó helyen jársz.

Azt kérdezted, hogy jó-e az,hogy mióta sátánista vagy, többet tudsz a világról. Nos, ezt csakis te döntheted el. És őszintén szólva nem értem mit vártál. Egy keresztény szemében természetes, hogy a válasz nem lesz. Mert az ő felfogásukban Sátán rossz, gonosz és minden csakis rossz lehet, aminek köze van hozzá. Az ateista szerint szintén ez lesz a válasz, mert szerinte nincs is olyan, hogy Sátán, ekképpen, amit te általa tudtál meg a világról csakis helytelen lehet. Egy másik sátánista szerint viszont jó, azt hiszem, nem kell megmagyaráznom miért.

Szerintem ezt magadban kell eldöntened. Attól függően, hogy hogy érzed magad tőle és mik a tapasztalataid. Mert senki más nem fogja úgy látni a helyzetet, ahogyan te.

2017. ápr. 29. 10:41
 13/34 anonim ***** válasza:
25%
Ostoba,primitív,személyiségzavaros beteg elméjűek vagytok kik sátánistának mondjátok magatokat....gratulálok az efféle idióta felfogáshoz..kiírtanám az összeset!Torz lelkűek!..s méghogy okosabb lettél?Ugyanmár!Fogyatékos
2017. máj. 5. 01:28
 14/34 anonim ***** válasza:
64%

Tisztelt 13#

Ha visszaolvasod írásodat, te is rá fogsz jönni, hogy most éppen te voltál beteglelkű fogyatékos.

Véleményem szerint, nagy eséllyel nem vagy az, csak elvittek az érzelmeid ebbe az irányba.

Bár nem ismerlek, így eggyiket sem tudom kizárni teljesen.

szép napot

2017. máj. 5. 07:49
 15/34 anonim ***** válasza:
13as vagyok!Aztán mesélj,mi vitt rá arramhogy te sátánista legyél és miben nyilvánul meg,hogy okosabbá tett teszerinted?Ezt komolyan gondolod te most őszintén!?Olvasod te egyáltalán amiket ideírsz?Fel is fogod?
2017. máj. 5. 12:32
 16/34 anonim ***** válasza:
26%

15#

És te fel tudod dolgozni, azt a nyilvánvaló információt, hogy nem én vagyok a kérdező ?

Vagy neked mindegy? Csak az a lényeg, hogy arrogáns lehess?

Amióta a világ világ, még senkinek sem lett pusztán attól igaza, hogy arrogáns,nagyképű,vagy cinikus volt.

Ez neked sem fog sikerülni.

Még mindig az érzelmeid befolyásolnak.

Normálisan feltett, személyes kérdésre valószínűleg válaszolt volna a kérdező.

Ilyet viszont sem Ő, sem Én nem kaptam. Csak sértegető arroganciát.

Ha esetleg úgy gondolod, hogy közel ezer könyv elolvasása után, képtelen lennék téged - kulturáltan, arogánsan, viccesen, cinikusan, nagyképűen, tudálékosan, lekezelően, vagy ezek bármely permutációjában - elküldeni a büdös francba, hát tévedsz.

Hogy miért is nem teszem, azon gondolkodj el!

szép napot

2017. máj. 5. 13:43
 17/34 anonim ***** válasza:
41%

A fentiek mellett még 17 év küzdösport van mögöttem.

Ép testben ép lélek ☺

2017. máj. 5. 13:48
 18/34 anonim ***** válasza:
24%
Ép test az lehet!De hogy ép lélek...az kizárt!
2017. máj. 9. 20:45
 19/34 anonim ***** válasza:
53%

Ez a te véleményed! De így, hogy nem is ismersz nem találod túl sarkalatosnak?

Kemény szavak ezek polgártárs! ☺☺☺

Bárkivel összemérem magam erkölcs,etika,jogkövetés, emócionális szociológia...szóval ép lélek terén.

Ha nem is leszek a legjobb, bőven a felső negyedben végeznék - ebben biztos vagyok.

Szép napot

2017. máj. 9. 21:42
 20/34 anonim ***** válasza:
Jó dolog az önbizalom és apozitív gondolkodás is!Tisztázzuk le a fogalmakat!Neked mit jelent a szó,hogy sátánista?
2017. máj. 10. 00:17
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!