Valaki szokott itt sátánista mágiát végezni? Vagy akár miylet? Ha igen hogyan?
Figyelt kérdés
2016. dec. 13. 17:06
1/9 anonim válasza:
Nem tanulok, amikor tudom, hogy mindjárt vizsga. Nekem ez kb. olyan bűntudatot okoz, mintha leszúrtam volna Jézust...
2/9 anonim válasza:
Szoktak itt kecskéket meg disznókat égetni. Tiszta füst minden és éget szag. A sátánistákkal meg a keresztényekkel csak baj van, csatlakozz inkább a hippikhez.
3/9 anonim válasza:
Szerintem is legyél inkább hippi. Hisz a drog nem árt senkinek.
4/9 anonim válasza:
Igen szoktam! Jógázok, az a keresztények szerint az ördögtől való.
Mellesleg egy hippi-fesztiválon találkoztam először a jógával, ahogy sokminden mással is, ami pozitív változást hozott az életembe.
5/9 anonim válasza:
Fuu. Mennyire vonzódsz a "magiahoz" ?
6/9 anonim válasza:
Illetve milyen szándèkaid vannak vele?
7/9 anonim válasza:
Nekem? Már semmiféle szándékom nincs vele, csak önmagáért csinálom, és csak akkor amikor érzem hogy szükséges, amennyit szükséges.
9/9 anonim válasza:
Igazad van, abba is hagyhatom! De valakiben ez is felvet egy miértet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!