Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Lehet, hogy valami boszorkányf...

Lehet, hogy valami boszorkányféleség vagyok?

Figyelt kérdés

8 éves koromtól kezdve van ez az "erőm". Képes vagyok természetfeletti dolgokra. Most felsorolom őket:

1. Látom a jövőt 2 féleképpen:

A.) Egy-egy kép, képsor bevillan a semmiből

B.) Álmomban

Nos, az álombéli látomásaimnak is 2 fajtája van:

A.) "Simán" megálmodom, ami történni fog

B.) Jelképes álmom van. Most mondok rá egy példát: régen szerelmes voltam egy fiúba. Ő is azt mutatta, hogy érez irántam valamit. Egyik nap már annyira nyílvánvaló jeleket adott, hogy úgy döntöttem, másnap megmondom neki, hogy szeretem. De éjszaka azt az álmot láttam, hogy meg akarom csókolni a fiút, merthát ő is szerelmes belém, de ő meg elhúzódott és megmondta, hogy ő nem úgy érez irántam, ahogy én iránta. Másnap kiderült, hogy egy másik lányba szerelmes pár napja és össze is jöttek.

2. Gyógyítás. Magamon is alkalmaztam már (sikeresen), de túlnyomórészt rovarok és növények a "kísérleti alanyaim".

3. Gondolatok küldése másoknak. Néha akaratlanul is küldöm őket.

4. Tudom befolyásolni a történéseket. Pl.: suliban, ha épp tegyük fel dogát írnánk, tudom befolyásolni, hogy a tanár elfelejtse, vagy valami történjen azért, hogy ne kelljen megírni.

És mégegy képesség, amit ugyan még csak egyszer próbáltam, de sikeres volt: emberek érzelmeinek irányítása. Most elmondom a sztorit: szerelmes voltam egy fiúba, de a legjobb barátnőmnek is ő volt a nagy szerelme. Csak az volt a gond, hogy a fiú belém volt szerelmes. Szerettem volna, ha a barátságunk nem megy tönkre egy fiú miatt, így egy éjszaka "varázsoltam" annak érdekében, hogy a fiú szeressen ki belőlem és másnaptól kezdve már tényleg nem érzett irántam semmit.

Ennyi lenne tömören.

És még mielőtt valaki a véletlenre fogná ezeket a "varázslataimat": eddig minden próbálkozásom sikeres volt.

Esetleg van más is itt gykn, aki hasonló képességekkel bír? Nagy segítség lenne, ha valaki olyan segítene ebben a dologban, aki olyan, mint én.

Szerintetek valami boszorkányféleség lehetek?

Köszi a válaszokat!

2017. ápr. 17. 16:35
1 2
 11/19 anonim válasza:
27%
Lehet hogy tényleg igazi boszorkány vagy,de ebben sajnos csak akkor lehetsz biztos,ha már megkaptad a leveledet Roxfortból.Lehet késik a bagolyposta.Jó várakozást!
2017. ápr. 17. 19:17
 12/19 Minekutan ***** válasza:
Érdekes amit leírtál és ismerős is némileg. Időnként én is csinálok olyat, amit a 4. pontban leírtál. Lehet hogy ez bevonzás, én sem tudom pontosan. Ha nagyon erősen szeretnék valamit én is tudom befolyásolni a történéseket. Jövőt viszont nem szoktam látni, se álomban , se tudatosan. Mások érzelmeit etikai okokból nem próbálom befolyásolni, szerintem nem helyes, akkor sem, ha jót akarsz vele.
2017. ápr. 17. 20:05
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. ápr. 17. 21:04
 14/19 anonim válasza:
Szia! Engem nagyon érdekel minden a mágiával kapcsolatban. Sokszor megálmodom a jövőt. Esetleg az enyémet vagy másét. Láttam kiskoromban halottat azau "szellemet" is. Titkokat álmodok meg. Hány éves vagy??
2017. ápr. 19. 11:28
 15/19 anonim ***** válasza:

"És mégegy képesség, amit ugyan még csak egyszer próbáltam, de sikeres volt: emberek érzelmeinek irányítása. Most elmondom a sztorit: szerelmes voltam egy fiúba, de a legjobb barátnőmnek is ő volt a nagy szerelme. Csak az volt a gond, hogy a fiú belém volt szerelmes. Szerettem volna, ha a barátságunk nem megy tönkre egy fiú miatt, így egy éjszaka "varázsoltam" annak érdekében, hogy a fiú szeressen ki belőlem és másnaptól kezdve már tényleg nem érzett irántam semmit."

Ha a fiú is szerelmes beléd, és te is a fiúba, akkor inkább azt kellett volna varázsolnod, hogy a bnőd ne ugyanazt a fiút szeresse, mint te. Ezt végiggondolni nem természetfeletti képességek kérdése.

2017. ápr. 19. 13:27
 16/19 anonim ***** válasza:

"Boszorkányféleség" nincs.

Vagy boszi vagy, vagy pedig nem.

.

Attól, hogy tudod, 2×2 lehet 4, 10, vagy 11, még nem vagy a matematila "professzorfélesége"!

2017. ápr. 20. 15:57
 17/19 r.sentinel ***** válasza:
Keressel fel egy lelekgyogyaszt o ad neked megfelelo utmutatast.Nem vagy boszi, adottsaggal szulettel, mig masoknak mindezt tanulni kell.Namaste !!
2017. ápr. 21. 10:01
 18/19 anonim válasza:
írj priviben
2017. jún. 14. 17:02
 19/19 anonim ***** válasza:

"így egy éjszaka "varázsoltam" annak érdekében, hogy a fiú szeressen ki belőlem és másnaptól kezdve már tényleg nem érzett irántam semmit."

Valszeg csak megtudta, hogy ilyen hülyeségekkel foglalkozol...

2017. jún. 18. 04:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!