Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A cigány kártyában mit jelente...

A cigány kártyában mit jelentenek ezek a lapok?

Figyelt kérdés

Ezeket húztam kétszer csak más sorrendben

Hamisság

Veszteség

Szerencsétlensév

Betegség

Halál

Ötöt húztam, mert nem tudom mennyit kell és valahol halottam, hogy a szerencsétlen lapok, mint a halál meg ilyesmi mást jelentenek. Mondjuk újrakezdés meg ilyesmi. Szóval bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban, mert valószínűleg szerencsés lapokat húztam csak a jelentésüket nem értem tisztán, így hát a szakértőket kérdezném, hogy mit jelenthet?

2017. ápr. 13. 19:15
1 2 3
 21/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Tudom, de ha gondot jelent a nevek felismerése a komment előtt, akkor nagy figyelmet szentelhetsz a válaszoknak.
2017. ápr. 14. 13:50
 22/22 A kérdező kommentje:

Én nagyon is odafigyelek a válaszokra. Mellesleg semmit nem írtál a 13 válaszban, ami előrébb vinné a témát.

Mondtam, hogy nem loptam a kártyát csak kölcsön vettem. Van egy ismerősöm, akinek még olyan démonidézős táblája is van. Majd azt is kölcsön veszem. Teszek majd fel róla kérdést csak most otthon van. Ha akarsz segíthetsz benne. 😏

2017. ápr. 14. 14:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!