Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » A cigány kártyában mit jelente...

A cigány kártyában mit jelentenek ezek a lapok?

Figyelt kérdés

Ezeket húztam kétszer csak más sorrendben

Hamisság

Veszteség

Szerencsétlensév

Betegség

Halál

Ötöt húztam, mert nem tudom mennyit kell és valahol halottam, hogy a szerencsétlen lapok, mint a halál meg ilyesmi mást jelentenek. Mondjuk újrakezdés meg ilyesmi. Szóval bizakodó vagyok ezzel kapcsolatban, mert valószínűleg szerencsés lapokat húztam csak a jelentésüket nem értem tisztán, így hát a szakértőket kérdezném, hogy mit jelenthet?

2017. ápr. 13. 19:15
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Sok tapasztalataid vannak ezzel kapcsolatban. Gondolom nem véletlenül. :D

Az anyagi veszteség biztos? Most sem állok jól anyagilag, de nem érzem magam vesztesnek vagy ilyesmi. Mindenesetre, amit eddig mondtál kezdem úgy érezni, hogy rossz lapokat húztam és a jövőm sem olyan fényes, mint azt gondoltam. Mindegy. Köszönöm a normális választ.

2017. ápr. 13. 22:39
 12/22 anonim ***** válasza:
én csak kimásoltam a könyvből a lapok jelentését. van benne egyébként egy csomó kirakási mód. az már rajtad múlik, hogy mit, hogyan értelmezel.
2017. ápr. 13. 23:25
 13/22 Amarok Tonrar ***** válasza:

Persze, kérdező. Amiről hallottam, vagy olvastam már, az tapasztalat. Például ismerem a méhnyakrák tüneteit, tehát nekem is volt, legalább kétszer. De akár himnuszt is tudok alkotni, hiszen ismerem több országét is. Némelyiket bizonyára én írtam.

Egyébként a cigánykártya nem alkalmas jóslásra, csak ha loptad. Neked honnan van?

2017. ápr. 13. 23:41
 14/22 A kérdező kommentje:

Nekem nincs meg hozzá ilyen könyvem. De tényleg köszönöm a válaszokat, te jó gyerek vagy. 😁

Nem vagyok tolvaj vagy ilyesmi csakhogy tudd! Csak kölcsön vettem valakitől, de vissza fogom adni. 😏 Nekem még sosem volt méhnyakrákom meg méhem se és remélem a betegséges lap sem erre utal. Sajnálom a tiédet. De legalább vagy valaki ugyebár, hiszen te írod a himnuszt. 👌

2017. ápr. 14. 09:47
 15/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Hú, de nagyon nem tudsz már mit írni. Trollkodásból intő.
2017. ápr. 14. 11:43
 16/22 A kérdező kommentje:

Így kell beszélni azzal, aki válaszol a válaszodra? Ha nem értesz a kártyajósláshoz akkor mond azt, és ne bánts meg olyan ártatlanokat, mint amilyen én is volnék.

2017. ápr. 14. 11:56
 17/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Válaszoltam a kérdésedre, erre illetlenkedsz. Inkább lennél hálás, hogy valaki felhívta a figyelmed a közelgő veszélyekre.
2017. ápr. 14. 12:30
 18/22 A kérdező kommentje:

Mármint milyen veszélyek?

2017. ápr. 14. 12:33
 19/22 Amarok Tonrar ***** válasza:
Tizedik komment.
2017. ápr. 14. 13:02
 20/22 A kérdező kommentje:

Azt nem is te írtad!

2017. ápr. 14. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!