Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogyan tudnám felnyitni a...

Hogyan tudnám felnyitni a 3dik szememet?!

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi,hogyan illetve milyen módszerrel tudnám felnyitni a 3dik szememet?Avagy (Spirituális szemet).Akik nem hisznek az ezotériában és ennek több ágazataiban azokat szépen megkérném arra hogy kerüljék el ezt a kérdést :) Mivel nem szeretném,hogy olyan választ kapjak a kérdésemre mint például,akkor miért nem használok drogokat vagy egyéb tudatmódosító szereket és ennek társai :)

#harmadik szem #felnyitás #Spirituális Szem #természetfeletti lények érzékelése.
2017. márc. 13. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért akarod ezt, mi lenne ezzel a célod?
2017. márc. 14. 00:09
 12/18 anonim ***** válasza:
A kèpzeletedet elkezdet szándèkosan használni ès megnyílik. A kèpzeletnek a korona.. Na mindegy. Csak használd a kèpzeleted. De nyitott szemmel.
2017. márc. 14. 13:16
 13/18 A kérdező kommentje:

# 10 Válaszolónak.

Az rendbe van hogy nem akarsz nekem bajt,de miből gondolod azt,hogy nem élném túl?Ez kicsit furcsa számomra,egyébként is nézd a saját magam felelősségére csinálnám meg ezt a dolgot,szóval no para,nyugodtan leírhatnád nekem privát üzenetben.

2017. márc. 14. 14:45
 14/18 Fakkensajsze ***** válasza:
Enyi marhasagot xd a3. Szem a 6. Érzék,intuíció és nem az aztrális látás..semmi közük egymáshoz..amugy meditaciokkal:)
2017. márc. 14. 19:40
 15/18 Rumi bátya ***** válasza:
Vagy valami lelki trauma kell hozzá vagy pedig valami nagyon boldog pillanat. Szélsőséges érzelmek
2017. márc. 18. 13:12
 16/18 anonim ***** válasza:
Amit az egyik válaszoló írt, hogy ne akard felnyitni mert rossz, az egy baromság. Egyszerűen èrzèkeled azt ami a világot, az embereket mozgatja. Látod a mièrteket
2017. márc. 19. 08:50
 17/18 anonim ***** válasza:

Alapvetően a 3. szem teljes körű normális megnyílásához kitartóan nagyon sokat kell tanulni és apránként átérezni az asztrális világot. Például Reikivel és Pszi-sebészettel lehetne foglalkozni. De még a Reikinek is 3 és fél ágazata van, amit az embernek lassan végig kell járnia. Ha valaki ezt maximálisan jól műveli és teljes békével rálel valódi önmagára, akkor nyílhat fel a 3. szeme. Ezt pedig az úgynevezett Kundalini kígyó csinálja a csakráinkon keresztül, de ebbe most nem megyek bele.

Illetve bizonyos esetekben előfordulhat olyan, hogy valakinek néhány pillanatra hirtelenül megnyílik és akkor meglát valamit. De ez igazából külön téma és bizonyos szempontból tényleg veszélyes lehet. Velem spontán módon kétszer megtörtént, mert úgyszólván engem, "hívnának" az útra. Az első esetben véletlenül megláttam egy jelet, ami valójában nem is az enyém. Azóta látom és sajnos beképzeltem valamit, amiből folyamatosan veszélyforrásokat nyeltem be odaátról. Azóta pedig még nem jutottam a Reikivel sem sehova, úgyhogy nagyon sok idő kell a normális és veszélytelen tapasztalásokhoz.

2017. márc. 19. 12:18
 18/18 anonim ***** válasza:
Sok meditacioval tudod elerni, csak turelem kerdese az egesz, sokkal nehezebb dolgod lesz, ha mar megkeresztelt valamelyik divatvallas. Egyebkent nem leszel tole tobb, csak az ittragadt lelkel teged fognak felkeresni, hogy segits nekik.(hidd el nem lesz jo erzes, hogy mknden ejjel egy alakot latsz a szobadba). Viszont letezhet olyan is,hogy rossz identitasok lepnek veled kapcsolstba a 3. szemed altal,es ha sok energiat taplalsz belejuk,akkor bizony eletre kelnek,bar nemhiszem hogy ez megtortenne. Emellett fogsz latni eleg sokfele dolgot akar az utcan is.
2018. máj. 22. 06:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!