Hogyan tudnám felnyitni a 3dik szememet?!
# 10 Válaszolónak.
Az rendbe van hogy nem akarsz nekem bajt,de miből gondolod azt,hogy nem élném túl?Ez kicsit furcsa számomra,egyébként is nézd a saját magam felelősségére csinálnám meg ezt a dolgot,szóval no para,nyugodtan leírhatnád nekem privát üzenetben.
Alapvetően a 3. szem teljes körű normális megnyílásához kitartóan nagyon sokat kell tanulni és apránként átérezni az asztrális világot. Például Reikivel és Pszi-sebészettel lehetne foglalkozni. De még a Reikinek is 3 és fél ágazata van, amit az embernek lassan végig kell járnia. Ha valaki ezt maximálisan jól műveli és teljes békével rálel valódi önmagára, akkor nyílhat fel a 3. szeme. Ezt pedig az úgynevezett Kundalini kígyó csinálja a csakráinkon keresztül, de ebbe most nem megyek bele.
Illetve bizonyos esetekben előfordulhat olyan, hogy valakinek néhány pillanatra hirtelenül megnyílik és akkor meglát valamit. De ez igazából külön téma és bizonyos szempontból tényleg veszélyes lehet. Velem spontán módon kétszer megtörtént, mert úgyszólván engem, "hívnának" az útra. Az első esetben véletlenül megláttam egy jelet, ami valójában nem is az enyém. Azóta látom és sajnos beképzeltem valamit, amiből folyamatosan veszélyforrásokat nyeltem be odaátról. Azóta pedig még nem jutottam a Reikivel sem sehova, úgyhogy nagyon sok idő kell a normális és veszélytelen tapasztalásokhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!