Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Volt mostanában valaki Frabató...

Volt mostanában valaki Frabatónál szerelmi kötést csináltatni?

Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az eredmény? Mennyi ideig kellett várnia?

2017. márc. 7. 23:09
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
84%
Én is voltam Frabatónál évekkel ezelőtt , 15 éve , de nagyon becsapott. Nagyon megjartam vele. ! Senkinek nem ajánlom. 4 órát utaztam hozza kb 10 percre fogadott. 100 ezer ft volt a mágia meg a jóslás 5 ezer . De semmi nem jött be belőle. Még jobban megutált a volt párom és teljesen szerencsétlen lettem.és beteg. Csak a tv szereplesei miatt járnak az emberek Frabatohoz. Semmit nem tud! Én Más mágusnál rakattam magam rendbe.
2017. márc. 16. 13:38
 22/26 A kérdező kommentje:
Sikerült Frabatóval :) Fel keresett a párom és együtt vagyunk végre megint
2017. ápr. 10. 15:24
 23/26 anonim ***** válasza:
64%
Frabato nem csinál semmit. Nálam legalábbis semmi nem történt. Ajánlás után kaptam meg egy mágus nevet. Az segített. Aki hirdeti magát az egyik sem tud semmit!
2017. ápr. 23. 10:33
 24/26 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek nem ajánlom Frabatót!

Csak lehúz. Azt mondta hogy nem tud visszaadni, mondtam hogy akkor majd a következő alkalommal kevesebbet fizetek, de azóta ott van nála a tartozásom.

Ráadásul szerintem nem segít semmit.

2017. aug. 20. 17:52
 25/26 Jósboszi válasza:
100%
Sziasztok. olvasgattam itt a hozzászólásokat hogy csaló nem csaló stb. meg hogy igazi jós nem kér pénz meg ilyesmi. Na akkor gondoltam most én is írok pár mondatot. Az van hogy van egy adott feladata a mágusnak. ok. De ott azert van feladata annak is aki a mágiát kéri. Én most nem védem a Frabatot és mást sem. hozzáteszem magamat sem. Én sokkal olcsóbban dolgozom mint a Frabato. Viszont hogy a kötés sikerül e vagy nem az nem mindig a mágus hibája. Viszont hogy ki mennyi pénzt szán rá azt döntse el. Én azóta dolgozom pénzért mióta özvegy lettem és beteg. Elötte nem kértem pénzt érte. Viszont sokan úgy visza éltek vele hogy már semmire sem maradt időm. Viszont hogy én milyen helyzetbe kerültem az senkit sem érdekelt. Az hogy egy jós vagy mágus csaló e erre az a válaszom hogty amig van aki kérdez és van aki mágiát kér addig mi miert lennenk csalok. Azon felul az idonket adjuk a befektetes a hozzavaloökra stb, ez nekunk is penzbe kerul. Josno vagyok es mágus 30 éve.
2020. júl. 4. 13:30
 26/26 anonim ***** válasza:
36%

Az vagy te a túrót.

Nekem aki csinálta a szerelmi kötést pár nap alatt csodát tett nem az időt húzta meg a pénzemet lefele.

Ne itt reklámozd magad

2020. júl. 4. 16:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!