Volt mostanában valaki Frabatónál szerelmi kötést csináltatni?
Figyelt kérdés
Ha igen mi volt az eredmény? Mennyi ideig kellett várnia?2017. márc. 7. 23:09
11/26 anonim válasza:
Ez mostanában már a 2. Frabatós kérdés.
Reklám szaga van a dolognak
12/26 A kérdező kommentje:
Ebben semmi reklám nincs! Nem lehet meg kérdezni hogy sikerült e valakinek a kötés Frabi által?
2017. márc. 9. 11:44
13/26 anonim válasza:
a legnagyobb kamuzós aki létezik! drága és folyton visszahív ilyen olyan indokkal hogy mégtöbb pénzt húzzon le rólad! Semmit nem ér!!
14/26 A kérdező kommentje:
Azt nem értem ha ennyire kamu , miért nincs hozzá szinte időpont? Miért teltházas? Valamit csak tudhat,különben senki nem menne hozzá
2017. márc. 10. 17:47
15/26 anonim válasza:
Magdi vagyok.Keresett valaki?
16/26 anonim válasza:
Igen kedves Magdolna, Én kerestem !
Folyton szarvas embereket látok, amint egy csillampótnit végeznek ki rituálés szertartások közepette a vulkán vízesésnél.
A kérdéseim a következőek :
A; Vajon lehet köze mindennek egy piros montenbájkhoz?
B; Esetleg megtudná momdani merre találom meg a távirányítót?
Előre is köszönöm!
17/26 anonim válasza:
#16/16
1. Az Univerzum szerint mindennek köze van egy piros montenbájkhoz, aminek köze lehet mindenhez ami minden de nem semmi!
2. A kanapé melletti ágy alatti kanapé alatt a szék felső részének részén a TV előtt.
18/26 anonim válasza:
#17/17
Mit javasolna ez ügyben Magdolna?
Ha megveszem a piros montenbájkot a fehérvári Ósönben, akkor ezek a paranormális entitások, végleg eltávoznának?
19/26 anonim válasza:
Én voltam Frabatonál és egy vagyont fizettem a semmire...amikor a megállapodott pénz a kezébe került, soha többet nem kellett mennem...a házasságomat akartam megmenteni, de már régen elváltam, mindketten más kapcsolatban élünk azóta. Frabatót felejtsd el! Hiszek a mágiában, abban, hogy egyes embereknek van ilyen jellegű tudása, de őszintén hiszem, hogy ez a képesség áldás és ajándék...aki ebből pénzt csinál, ott odalesz a tiszta, valódi képesség. Ha kell egy kapcsolat miatt vonzást (és nem kötést!!) csinálnod, akkor keresd meg Végh Esztert....ellát a tanácsaival, megnézi, hogy valóban egy pár vagytok-e. És nagyon sokat kell dolgoznod Neked is az ügyön.
20/26 anonim válasza:
ÁÁÁÁÁÁÁÁ Esztert felejtsd el!!!!!!!!! Frabatót is. Mindkettővel megszivtam :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!