Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Anya azt mondta tegnap, hogy...

Anya azt mondta tegnap, hogy a dédnagymamám boszorkány volt, szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Nem úgy mondta, hogy gonosz volt, vagy ilyenek. Komolyan gondolja, hogy boszorkány volt. Tudom, hogy nem hazudott, biztos vagyok benne. Szó szerint ezt mondta: A dédnagymamád régen bába volt és boszorkány is. Ez úgy jött szóba, hogy mondta, hogy a nagymamám egy fekete macskát látott, amikor a dédimamám meghalt. Ti mit gondoltok erről? Aki nem hisz az ilyesmiben ne írjon!
2010. máj. 9. 21:33
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
nekem meg nagyanyám azt mondta,hogy ugynazokat mondom, mint az üknagyanyám a világvégéről,vagyis ugyanazt álmostuk meg,sárga ángok,és sárga sárkányok!
2011. febr. 21. 12:51
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

es mennyire igaza van anyukadnak. Persze hogy hulyenek neznek.

Amikor egy kozepkori ( amit nemmellesleg sotet kozepkornak hivnak) hiedelem, miszerint bizonyos embereknek bizonyos hatalma van, ma 2011 ben te meg mindig elhiszed.

jaja boszorkany volt. ja ja.

kene olvasni sokat, meg termeszetbe jarni, nem varazsigeket mormolva kecskeszart preselni puszta kezzel egy rezustbe

2011. febr. 21. 15:55
 23/23 anonim válasza:
Ne ijedj meg... Az én anyai ágam tele van boszorkányokkal és elörököltem tőlük. De az én anyum is nagyon furán viselkedik mikor ilyenekről kérdezem ill. beszámolok a velem történt furcsaságokról.
2020. febr. 8. 14:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!