Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Anya azt mondta tegnap, hogy...

Anya azt mondta tegnap, hogy a dédnagymamám boszorkány volt, szerintetek ez mit jelenthet?

Figyelt kérdés
Nem úgy mondta, hogy gonosz volt, vagy ilyenek. Komolyan gondolja, hogy boszorkány volt. Tudom, hogy nem hazudott, biztos vagyok benne. Szó szerint ezt mondta: A dédnagymamád régen bába volt és boszorkány is. Ez úgy jött szóba, hogy mondta, hogy a nagymamám egy fekete macskát látott, amikor a dédimamám meghalt. Ti mit gondoltok erről? Aki nem hisz az ilyesmiben ne írjon!
2010. máj. 9. 21:33
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
ha utálod az ilyen kérdéseket akkor ne keresd, és ne is válaszolj ilyen kérdésekre!
2010. máj. 17. 18:14
 12/23 anonim válasza:
100%

Szerintem nyugodtan kérdezd anyukádat, ne hagyd magad lerázni, mondd, hogy igenis érdekel!

Nekem se a gonoszság jutna először eszembe.

Arra gondolhatott, hogy valamiféle gyógyító asszony volt, bölcs asszony, gyógyfüvekhez értett, esetleg kisebb varázslatokat (pl. szerelmi kötés, rontás) űzött, segített a faluban az embereknek.

2010. máj. 17. 23:55
 13/23 anonim ***** válasza:
8%
Azért jövök ide, hogy megszánjam azokat akik hisznek az ilyen hülyeségekben és elmondjam, hogy max gyógyfüves asszony van, boszorkány nincs!
2010. máj. 19. 13:17
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
Szia! Én tok jósolni cigánykártyából és aranykezem van ami asszem olyan h képes vok vele összegyűjteni energiát+feloszlatni vagy elküldeni másnak.
2010. máj. 19. 16:50
 15/23 anonim ***** válasza:
58%
Utsó vok. Szal vmi ilyesmire gondolhatott anyukád,h van vmi tehetsége ehhez.
2010. máj. 19. 16:51
 16/23 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. máj. 20. 22:39
 17/23 anonim ***** válasza:

A boszorkányság öröklődése...nagyjából úgy működik, ha egy meghal születik egy új...de amúgy nem feltétlen öröklődik...

nagymamám az volt...és én is az vagyok sokak szerint (van aki él közülük, van aki nem)

A lényeg a boszorkány semleges...a fehér és feketemágiát is használhatja...dönthet a két oldal közt de maradha tis középen...a szellemvillággal való kummunikáció...megszállottakból való démon/szellemkiűzés...főzetek készítése gyógynövényekből...

a nagymamám is afféle bába volt cska ő már valószínű 30-50 évvel késöbb mint a dédnagymamád...ő nővér volt...gyógynövényekkel foglalkozott...és akire rosszat kívánt általában baj érte...manapság az ember kutat...szóval feszegetjük a határokat...

2010. dec. 14. 16:49
 18/23 anonim ***** válasza:

[link]

Jó sok embert lapátra tehetett.

2011. febr. 20. 23:33
 19/23 anonim válasza:
0%

Akkor elmondok vmit... boszorkány nem létezik :)

Olyan létezik hogy előző és következő élet és vannak bizonyos szintek,ezek nem örökölhetőek ha ügyesen fejleszted magad lesznek képességeid is,bizonyos képességek mindenkiben megvannak rejtve és kiskorunkban használtuk is de kinevelték vagy csak az élet hozta úgy,ha gyakorlod pl a testelhagyást akkor az menni fog ,de azt nem ajánlom neked...

remélem a válasz kielégítő volt

2011. febr. 20. 23:48
 20/23 anonim válasza:
33%

boszorkányság nem léteziket én írtam...

és igen szállj le a földre...

mágia is létezik de termelsz vele olyan karmát hogy győzd törleszteni...

és amiket írtam...

2011. febr. 20. 23:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!