Kinek milyen tapasztalatai vannak a jósnőkkel kapcsolatban? Meg a szerelmi kötés, mágiák stb?
22 éves lány vagyok. Pár hónapja voltam jósoltatni, puszta kíváncsiságból, meg azért mert egy házas emberrel közelebbi viszonyba kerültem. Kíváncsi voltam mit mondhat egy ilyesféle 'boszorka'. Elmondta, hogy nehéz időszak elé nézek, nagyon nehéz lesz mert egy asszony sok rosszat próbál csinálni, hogy megnehezítse az életem de majd túllépek mindenen. Plusz egy betegséggel is szembenézek. Azóta kijött valami dúrva allergia...
A másik dolog: az illető férj akivel szépen lassan kialakult minden, mesélt nekem arról,hogy valamiért soha nem érezte magáénak a házasságát. A felesége egy hárpia, nem is élnek együtt a munkája miatt, mert a férfi más országban dolgozik, de a nő nem képes odaköltözni, mert nemakar nyelvet tanulni. Nem dolgozik, otthon várja mindig a pénzt. Mesélte, hogy mielőtt elvette volna, útnak indult az illető országba, de kb 50 km után elromlott a kocsija, ezért aztán vegül a nő mellett töltött még pár hetet, de mintha történt volna valami, amit nem tud megmagyarázni, elvette mert valamiért ezt látta jónak és a felesége kérlelte...A családja ezért egy ideig nem beszélt vele,mert sohasem szerették a nőt meg a családját.
Aztán pár év múlva elment jósnőhöz aki azt mondta hogy a házassága nem tiszta, ugyanis nem önszántából vette el a nőt. Majd jönni fog egy lány, hosszú idő múlva, akibe bele szeret és a lány is ragaszkodni fog hozzá. (aki szerintem most én lennék) és el fogja hagyni a feleségét. Most meg válnak... A feleségének amikor elmondta, hogy én vagyok neki,akkor egyből ez a válasz fogadta: az a kis fruska megitatott veled valamit. Azóta is mondja, hogy nagyon erős lehetett a szer, hogy így ragaszkodik. Elég félelmetes a nő sajnos... Én gondolom, hogy magából indul ki...Hallottam hogy az ilyen dolgoknak csúnya következményeik vannak. Szerintem ez épp most ütött ki. Esetleg valakinek volt hasonló tapasztalata?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!