Szerelmi kötés- egy hatásos módszert tudnátok ajánlani? Ami be is válik.
Figyelt kérdés
2017. jan. 5. 17:47
2/18 anonim válasza:
Attól függ, mennyire gondolod komolyan?
3/18 anonim válasza:
Nincs 100%-os módszer. Aki mást mond, hazudik.
6/18 anonim válasza:
Bízd szakemberre ne otthon szórakozz ilyenekkel.
Nekem visszahozták így a páromat.
Keress privátba és megadom az elérhetőségét ha komolyan gondolod.
7/18 A kérdező kommentje:
Termszetesen komolyan gondolom s tudom, hogy nincs 100%-os mdszer, de biztos van olyan amelyik segithet.
2017. jan. 7. 18:51
8/18 anonim válasza:
Hát ez helyzet és kapcsolatfüggő. Ha olyanra bízod, aki tényleg ért hozzá, nem szélhámos és még el is vállal, akkor tisztességesen közölni fogja, hogy legjobb esetben 80% körüli a siker esélye. Persze ha van rá pénzed és igazán fontos neked, akkor lehet ismételni vagy más módszerrel próbálkozni, de még akkor se garantált a siker, ezt azért tudd. Nem tudom, kit ajánlott az előző, ha megírod és esetleg ismerem, megmondom, mennyire megbízható. Sokakat ismerek, nem mindenkit, de jópár embert igen aki ilyesmivel komolyan foglalkozik.
9/18 anonim válasza:
De, van akár 100%-os is. De ennyi információból lehetetlen megmondani, hogy a te esetednél ez hogy működne.
10/18 anonim válasza:
Nem. Nincs. Ha esetfüggő, akkor te magad is kimondtad, hogy nem 100%-os. Lehet, hogy bizonyos esetekben közel 100% a siker esélye, mondjuk, tegyük fel, 98.9999%, ilyen módszereket én is ismerek - elég "durva" módszerek, van, aki bevállalja, van, aki nem -, ez igaz, de sosem teljesen biztos, hogy működnek.
Nem ismerem az üzenetben említett személyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!