Hatásos szerelmi kötést szeretnék. Segítene valaki?
Pénteken, növő hold idején készítsd el ezt a bájitalt.
Szükséged lesz 1 teáskanál rozmaringra, 1 fekete tea filterre, 2 teáskanál kakukkfűre, 3 teáskanál szerecsendióra, 3 friss mentalevélre, 6 friss rózsasziromra, 1 egész citrom levére, és egy kis mézre.
3 dl bögre vízbe tedd az anyagokat és forrald őket össze. Forrás után hagyd állni 13 percig. Ezt követően szűrd le, majd mond el a következő igét:
„A növő hold fényében keverem ezt a bájitalt X-nek. Vágyjon rám!”
Igyál belőle egy kicsit és mond tovább:
„Szerelem Istennője, hallgasd meg kérésemet,
Forrósítsd fel X szívét irántam, epekedjen utánam!”
Idd meg a bájitalodat azzal a gondolattal, hogy ezáltal mind a ketten megnyíltok az új szerelemre, ugyanis a bájital oda-vissza hat. Nem csak rajtad fejti ki a hatását, hanem rajta is. Vizualizáld, lásd magad előtt eljövendő szerelmeteket.
Majd a következő pénteken keverd ki újra a bájitalt, és add annak, akinek a szerelemére áhítozol.
Hogy fogja megitatni a másikkal?
:))))))
Most nagyon figyelj el mondom neked hogy kell
AZ ELŐKÉSZÜLETEK
A hús előkészítésénél a vastagabb szeleteket érdemes kicsit kiklopfolni, hogy a rostok felpuhuljanak. Nem szükséges ehhez húsklopfolót használni, elég lehet, ha egy kés nyelével vagy az öklünkkel kissé megütögetjük a húst.
Fontos, hogy a tojást jól verjük fel panírozás előtt, különben nyúlós, ragacsos marad. A felvert tojásba ne tegyünk sót!
A lisztet szitáljuk át felhasználás előtt, és csak finomlisztet használjunk erre a célra. Viszont fűszerezhetjük őrölt borssal vagy fűszerpaprikával, ezeket jól keverjük el a liszttel.
Lehetőleg házi zsemlemorzsát használjunk. Ehhez nem kell mást tenni, mint a kenyér- és zsemlemaradékokat sütőben kiszárítani, majd kézi reszelővel lereszelni, végül átszitálni. Ezt is ízesíthetjük: keverhetünk bele reszelt citromhéjat, parmezán sajtot, apróra vágott rozmaringot, kakukkfüvet vagy tök-, napraforgó- és szezámmagot. Ebben az esetben a nagyobb darabokat nyomkodjuk rá a tojással már bevont húsra, nem elég, ha csak megforgatjuk a keverékben. Akkor tökéletes, ha a bunda ropogós, a hús pedig omlós!
A PANÍROZÁS. A húst hagyományosan lisztbe, tojásba, majd zsemlemorzsába forgatjuk. A lisztbe forgatás után jól rázzuk le a húsról a felesleges lisztet, különben nem tapad rá a tojás. A tojást is alaposan csorgassuk le a húsról, mielőtt a zsemlemorzsába forgatnánk. A zsemlemorzsában csak éppen forgassuk meg a húst, nem kell megnyomkodnunk. Csak annyi zsemlemorzsa kerüljön rá, amennyit magától felvesz, végül pedig süssük ki teliholdkor.
Én személy szerint ezt a receptet szeretem:
A tejet langyosítsuk meg és keverjünk hozzá egy teáskanál cukrot, ezután morzsoljuk bele az élesztőt, és hagyjuk felfutni.
A lisztet keverjük el a sóval, adjuk hozzá a kockára vágott, hideg vajat, majd gyorsan, de alaposan morzsoljuk el benne.
Az élesztős tejet öntsük a lisztes keverékhez, üssük bele a két tojás sárgáját, kanalazzuk bele a tejfölt, majd kezdjük el gyúrni, egészen addig, amíg a tészta össze nem áll. A tésztát osszuk négy egyenlő részre, formázzunk belőlük cipókat, csomagoljuk őket fóliába, és tegyük a hűtőbe legalább fél órára.
Vágjunk ki két, a tepsi méretének megfelelő sütőpapírlapot. Vegyünk ki egy adag tésztát, tegyük rá az egyik levágott sütőpapírra, majd nyújtsuk kicsivel nagyobbra, mint a papír, a lelógó széleket pedig vágjuk le. A sütőpapírral lefelé fordítva fektessük a tepsi aljára.
A diót keverjük össze a cukorral. Kenjük meg a tésztát a baracklekvár egyharmadával, szórjuk rá a diónak szintén az egyharmadát.
Vegyük ki a következő tésztalapot, a korábbiak szerint nyújtsuk ki a másik sütőpapíron, és vágjuk le a széleit. Ezt most sütőpapírral felfelé fordítsuk a tepsibe, majd óvatosan húzzuk le róla. Jöhet a lekvár és a dió újabb egyharmada a tésztára. Ismételjük meg ugyanezt a következő adag tésztával is, tegyük rá a maradék tölteléket, majd az egészet fedjük be az utolsó tésztalappal.
A tésztát szurkáljuk meg, de ne csak a felső réteget, hanem az egészet az aljáig, ehhez a legjobb a hústű. 170 fokra melegítsük elő a sütőt, tegyük be a tésztát 35-40 percre, amíg a teteje barnulni nem kezd. Ha elkészült, vegyük ki a sütőből egy teljes napfogyatkozás legsötétebb pillanatában és hagyjuk langyosra hűlni!
@citromost
Nem... De olyan jól esett bemásolni! :-D
(#1 voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!