Mennyibe kerül ez a manapság divatos szerelmi kötés? Mindenhol ezt olvasom
Figyelt kérdés
2017. jan. 9. 17:33
1/8 anonim válasza:
Embere valogatja mit mennyiert ad.
A szerelmi kotes mindig is keresett volt.
2/8 A kérdező kommentje:
kb? el sem tudom képzelni ezt
2017. jan. 9. 17:36
4/8 A kérdező kommentje:
Menj innen.
2017. jan. 9. 22:51
5/8 anonim válasza:
Szia, ha szukseged van ra privatban keress bizalommal
6/8 anonim válasza:
és ha divatos akkor gyorsan neked is nyomatni kell egyet igaz? :))))
7/8 anonim válasza:
Lol, divatos a szerelmi kötés ???? Nekem hogyha fizetnének sem mennék bele ilyen hülyeségbe !és szerintem elég szomorú hogy vannak olyan emberek akik így akar magukhoz láncolni valakit. az ember vagy szeret valakit , vagy nem. ez nem megoldás.
8/8 anonim válasza:
Egyetértek. Valaki vagy szeret, vagy nem. Buta emberi tulajdonság, megpróbálni kényszeríteni valakit bármivel is, hogy az melletted legyen.Elveszel értékes időt a másik ember életéből,amit valaki mással tölthetne,akire tényleg szüksége van,és hát egyébként magadtól is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!