Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy átkozzak meg valakit?

Hogy átkozzak meg valakit?

Figyelt kérdés
2010. máj. 8. 12:43
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ mennyire akarsz ártani neki:

- Rúgd pöc.sön

- Szellents az orra alá

- "Hogy az eke szántsa bele a trabantod a sárbs!" felkiáltás

Próbálkozhatsz mágiával is, de több értelme nem lesz.

2010. máj. 13. 19:09
 12/25 anonim ***** válasza:
100%

Átok van!!!

Muterom megátkozta a nevelőapját, hogy ne tudjon meghalni. Az öreg 7 évig feküdt teljesen bénán a haláláig.

A fater anyját is megátkozták sajnos:( -Ne legyen öröme a fiában- Akivel akkor volt terhes. Háát nem is volt öröme a fateromban, eladott otthonról mindent.

2010. máj. 14. 01:06
 13/25 Nemo kapitány (V.A.) ***** válasza:
100%
Maximum azt teheted, hogy imádságban vagy meditációban feltárod gondolataidat, ellenérzéseidet, neheztelésedet valakivel szemben és kérd azt, hogy valahogy oldódjon ez a helyzet, úgy hogy igazságosan rendeződjön. És köszönd meg előre!
2010. máj. 14. 09:17
 14/25 anonim válasza:
100%
Az átkozódás nem segít. Ha valakit nagyon nem bírok, én egyszerűen szüneteltetem az illetőt. Úgy teszek, mintha számomra meghalt volna, nem beszélek vele, róla, nem fecsérlem rá a gondolataimat. Köszönni azért szoktam, így az illetőnek fel sem tűnik, de engem nem emésztenek el a negatív érzések. Többször is megtapasztaltam, hogy igaz a mondás: Isten nem ver bottal, nem késik és nem siet. Ne átkozódj, bízd Istenre vagy a sorsra, hidd el, ha az illető rosszat tett, megkapja majd a büntetését.
2010. máj. 14. 10:15
 15/25 anonim ***** válasza:
79%

Elmondom neked a Vudu baba készítést, de háromszor is gondold meg, mielőtt belevágsz! Különben meg szerintem kíváncsiságból kérdezted meg, nem hiszem, hogy meg is akarod tenni...

Először is, az illetőtől vagy vért, vagy hajat, esetleg körmöt kell szerezni. Egy ruhadarabja is kell. Készíts egy rongybabát, amit vagy vattával, vagy szalmával, ilyesmivel kitömsz. Áldozz fel egy állatot, és a vérét öntsd a babára. Emellett minden idegszáladdal hinned kell, hogy ez sikerülni fog. Egy papnak is bele kell egyeznie abba, hogy megölheted-e ezt az embert, illetve bánthatod-e.

Aztán a tűvel szurkálhatod a büdös, véres rongybabát. Érdekességnek jó, de agyatlan megcsinálni.

2010. máj. 14. 13:27
 16/25 anonim válasza:
100%
Ez a rongybabás dolog, beválhat???:D
2010. máj. 14. 17:28
 17/25 anonim válasza:
100%
Küldd rá az anyósod ;)
2010. máj. 15. 17:29
 18/25 anonim ***** válasza:
100%
Csak nem a megasztárból vagy az a gyerek aki elátkozta a zsűrit és a közönséget??? xDxDxD Mivan nem jött be az átok? LoL
2010. máj. 16. 00:14
 19/25 anonim válasza:
93%
menj el a warlock trainerhez és kérd meg hogy tanítson meg rá. utána csak fel kell keresned a kijelölt egyedet, rákoncentrálni a mágia hálójára, felrajzolni pár rúnát, a háló egy részét a varázslatéhoz hasonlóan megalkotni aztán útjáraindítani
2010. máj. 16. 02:16
 20/25 anonim válasza:
100%
Átok helyett jobb, ha jókívánságot küldesz! Például: több belátást, több észt, emberibb hozzáállást és még sorolhatnám! Mert, hogy minden visszaszáll az biztos! Így meg te is kedvezőbb helyzetbe kerülsz!:)
2010. máj. 16. 08:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!