Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Hogy felejthetném el?

Hogy felejthetném el?

Figyelt kérdés
Az egész ugykezdődött hogy róla álmodtam azt hogy egyre közelebb hajolt az arcomhoz majd ez után értettem meg hogy van vmi köztünk ezután ..szerelem mágiával próbáltam még közelebb húzni magamhoz és sikerült is egyre többször érintett meg és több szemkontaktusban volt részem és beszélgetésben.sokszor tudtam előre hogy mit fog mondani és ugynakkor azt is hogy mikor érkezik meg pl a terembe.. olyan érzés volt mintha összelennénk kötve és máig ezt érzem mintha nem tudnék elszakadni tőle pedig már nem találkoztam vele 1 éve .. lehet hogy csak bebeszéltem magamnak és nem vonzódik hozzám semennyire igazából ez mondhatni egy plátói szerelem volt amit most sem tudok elfelejteni minden nap eszembe jut mindent megprobáltam hogy ezt a köteléket elszakitsam
2017. jan. 15. 17:07
 1/5 anonim ***** válasza:
Üdv a klubba pedig semmilyen köteléket nem csinàltam..és 2012ota tart..egyszer majd csak sikerúl..talàn majd ha vki a helyébe lép..
2017. jan. 15. 17:16
 2/5 A kérdező kommentje:
A mágia elsőre sikerült nem gondoltam volna de nem tudtam hogy ilyen erős tud lenni többször is probáltam véget vetni mert már túlságosan rámcuppant az illető és már idegesitett majd elvált utjaink és még mindig a fejemben van pedig már nem vagyok szerelmes
2017. jan. 15. 17:19
 3/5 Noblesse Oblige ***** válasza:
így kell az áldásból átkot csinálni!
2017. jan. 15. 17:22
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha igazán szeretted volna, nem vált volna idegesítővé.Ezért nem kell olyat megkötni, akivel nem gondolod komolyan.
2017. jan. 15. 18:45
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia, ha segithetek irj ram privatban, fo szakteruletem a szerelmi kotes-oldas, es megszuntetem neked!
2017. jan. 16. 07:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!