A vérmágiát be lehet építeni a szerelmi kötésbe?
Hidd el olyan dolgok ezek, amit ha nem magadtól tanulsz meg, másoktól sosem fogod tudni teljesen elfogadni ezt a tudást.
Én már nem használom, pedig régen sokmindent(értsd magyarul MINDENT) eltudtam vele érni.
Egy anonim oldalon meg mindenki azt kérdez meg ír, amit akar, pont ez a lényege.
Sosem segítettem senkinek, és erről másnak sem igen beszéltem, vagy ha szóba került, direkt nem beszéltem róla,vagy érdektelenséget mutattam.
Itt van a másik válaszíró is,gondolom, ő is, kicsit előrébb van már ennek a tudásnak a megszerzésében, vagy gyakorlásában.
Még egyszer, ha már tudod mit akarsz, majd jönnek a lehetőségek, de magadtól kell tanulni, ne mástól várjál te segítséget.
Az csak egy mese, hogy van mester, aki tanítványokat fogad maga mellé.
Persze van ilyen kókler majmok ezek , és többszázezret legombolnak rólad, csupán csak azért hogy olyan általánosságokról beszélnek, amit a netes oldalakon is megtalálsz.
Talán már vannak módszereid..
De a tudod- e mut csinálsz kêrdést azért tettem fel mert ha a másik fél nem akarja a kötést, az olyan mintha megrőszakolnád. Amivel nekem semmi bsjom, de ha élőben képtelen lennél lefogni és akarata ellenére ráerőltetni magad, akkor valljuk be a kötés sem neked való
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!