A vérmágiát be lehet építeni a szerelmi kötésbe?
Kifejteném a választ, de ezen az oldalon felesleges.
ha már ezek a szavak, amiket ide leírtál megfordultak a fejedben, és különféle összefüggésekkel kapcsolatban is elgondolkodtál ezeken,akkor szerintem a választ te is tudod.
A hozzá tartozó rituálét, meg ceremóniát, meg majd magad megcsinálod.
Én értem, miért nem akarja kifejteni, én sem akarom.
Természetesen be lehet.
Be.
Kérdés hogy tudod-e mit csinálsz?
na mégis kifejten, mert látom nagy a homály.
Több évtizede foglalkozom ilyen és ehhez hasonló, meg még sok más dologgal, ami kapcsolható ilyen tevékenységekhez.
Sokszor írtam már erre az oldalra, hasonszőrű fiataloknak választ, konkrétan kifejtve, pontosan leírva minden mozzanatot, de vagy figyelembe sem vették, vagy azt hitték, hülyülök.
Persze azért gépeltem néha fél óráig, mert annyira nem volt mást csinálni?
Szóval biztos nem adok érdemi választ neked, sem másnak, működik az biztos, de a módját, helyes eljárásokat, nem innnen fogod megtudni az biztos.
vagyis általam biztos nem.
Ha van annyi időd és türelmed, sok időd, akkor az utóbbi 4-5 év nagyon hosszú kifejtős válaszait végig böngészed ezen az oldalon ebben a témában, és megláthatod miket írtam.
Sajnos nem gyűjtöttem ki a válaszaimat a kérdéseknél, így én biztos nem fogom keresgélni, jó helyen van az ahova írtam, akinek kell az infó majd ráakad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!