Engem az átok küldés érdekelne, valakinek sikerült már hatásosan?
Figyelt kérdés
Negatív vélemények nem érdekelnek. Tudom visszaszál, meg hasonlók. Szerintetek, h kell gyertya mellett sokszor elmondani akire küldjük és koncetrálni?2016. dec. 24. 18:35
1/19 anonim válasza:
Ennyi nem szokott hozzá elég lenni .
2/19 anonim válasza:
Baromsàg az egèsz. Ha haragszol valakire es rosszat akarsz neki menj ida es verdd pofan, ne ilyen nem lètezo hokuszpokusszal probalkozz, 'mert egyreszt nem mukodik, nincs ilyen, masreszt gerinctelen
3/19 anonim válasza:
Ha működne, akkor az emberek többsége már átok alatt nyögne. De a politikusok biztosan.
4/19 anonim válasza:
mivan nem kaptad meg a legoda.-t ?
5/19 anonim válasza:
most nem jó átkot küldeni mert a postát így is leterheli a bözsi utalvány kézbesítése...
6/19 anonim válasza:
Küldd valamelyik futárszolgálattal!
7/19 anonim válasza:
a futárszolgálat se jó mert azok meg a karácsonyi garanciális cuccokat fuvarozzák...
8/19 anonim válasza:
Hirtelen felindulásból ne csinálj hülyeséget!
Tudod jól, hogy visszaszáll!
Miért akarsz magadnak rosszat? Mazoista vagy?
Kérdésedre a válasz:
Ahhoz, hogy ez sikerüljön, egy magasabb tudatszintre kell, hogy juss. Ehhez arra lesz szükséged, hogy éretten gondolkodj. Több év/évtized mire eljut ide az ember.
9/19 ilavrita válasza:
igaza van az előttem szólónak, ha egy magasabb tudati szintre jutsz, már nem az lesz a gond, hogy fogjon az átkod, hanem, hogy, véletlenül, hirtelen felindulásból, ki ne csússzon a szádon, vagy hogy levedd mások átkát szeretteidről, magadról, ismerősökről, stb...ez sokkal nehezebb, mint megátkozni valakit.hogy hogy tudnád magad magasabb tudati szintre hozni? úgy hogy elkezdel spirituális dolgokkal foglalkozni. pl:csatlakozol valamelyik vallási közösséghez, ahol jól érzedmagad, el tudod fogadni a tanításokat, vagy ezotériával kezdel foglalkozni, tanfolyamokon, könyvekből, stb.. a lényeg, hogy neked kell megtalálnod az utad. úgy látszik most jött el számodra az ideje. sok sikert!
10/19 anonim válasza:
Kedves előttem szóló!
Nagyon jó dolgokat írtál le, viszont nem hiszem, hogy csatlakozni kell egy egyházhoz. Felesleges, egyedül is képes az ember magasabb tudatszintre emelkedni, meditációval pl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!