Szerintetek lehetséges akár álmunkban akár koncentrációval átjutni a halottak világába? Betekintésre esetleg megkeresni valakit
Figyelt kérdés
Lehet hülyeségnek tartjátok de egy filmben láttam ami mondára èpült, de szerintem nem hülyeség és az emberek nem maguktól találták ki ezeket2016. dec. 23. 19:43
11/14 anonim válasza:
Nem tudom, hogy kell belépni a halottak világába, de azt tudom, hogy valószínűleg ott is rekedsz, hisz onnan nincs visszaút.
12/14 ilavrita válasza:
igen lehetséges. igazában a szellem testben lévők világa is itt van, itt élnek köztünk, csak egy más dimenzióban, mivel nekik nincs jelenleg durva anyagi testük,ezért nem látjuk őket. álmunkban tudnak velünk komunikálni, ha fontos.vannak különböző technikák, amik segítségével lehet velük komunikálni, feltéve, hogy nem született már újra le közénk. ha "odaátról"kapsz üzenetet, azt meg kell becsülni, és rá kell jönni, hogy milyen céllal küldték, mert valószínű hogy fontos, főleg, ha ketten is ugyan azt kaptátok. általában a egy álom-ébrenlét határán állapotban, amit csak sokan alfának neveznek, lehet átlépni a dimenziók határait, de egyedül nem szabad csinálni, mert könnyen odaát rekedhetsz, és a tested akkor tényleg meghal.kell egy gyakorlott vezető, aki segít eljutni is ebbe az állapotba, és visszajönni is. sok sikert!
13/14 A kérdező kommentje:
Ez hasznos volt koszonom!
Es honnan tudjam hogy mi az uzenet es mi csak az alom?
Es ha valamit megalmodok a jovorol, ami tenyleg megtortenik? Amikor franciaorszagba a tengerparton volt a terrorizmus iden nyaron, elore megalmodtam, kepekbe. Csak annyi kulonbseggel hogy almomba en is ott voltam valosagban nem
2016. dec. 26. 14:58
14/14 anonim válasza:
Hallod megis akadályozhattad volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!