Tudnátok küldeni ilyen pénz, siker, nyelvtudás bevonzó energiákat? A legjobb a 3 az 1-ben lenne, ha van ilyen? A megérkezéséig folytatom a tanulást. Ja és ha lehetséges még ma kellene! (nem tudom, időzóna számít? ) Várom az energiákat!
Én többnyire csak szakmákat bevonzó energiákat tudok. Karosszérialakatos, asztalos mesteri energia. Van még autószerelő energia, de már csak kevés, ezért sietned kell a döntéssel. Kis gépész energia is van még talán a sufniban.
Most néztem meg, van nyelvtudás energia is, de csak orosz és kínai.
A távolsági energiaátadáshoz kell egy régebbi képcsöves, de jól működő televíziókészülék.
Kapcsold be. Gondolj a bevonzandó energiára és közben húzd végig a képernyőjén a kezed. Érezni fogod, hogy serceg a kért energia a kezeid között. Ekkor áramlik át. Csak egyszer használhatod és ügyelj arra, hogy száraz legyen a kezed. Még izzadt sem lehet.
Hívd fel Merlint, ő majd küld neked Pénzenergiát, szerencsét, meg mindenféle badarságot ami csak van a földön (helyesbítek: az univerzumban :D).
Ugyan már..
*Nem nézem a műsort, szóval lehet, hogy nem Merlint kel hívni, de valamikor biztos hogy őt kellett ilyen téren!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!