Tudnátok küldeni ilyen pénz, siker, nyelvtudás bevonzó energiákat? A legjobb a 3 az 1-ben lenne, ha van ilyen? A megérkezéséig folytatom a tanulást. Ja és ha lehetséges még ma kellene! (nem tudom, időzóna számít? ) Várom az energiákat!
Figyelt kérdés
2016. júl. 5. 14:03
11/17 anonim válasza:
siker, pénz, csillogás - ezt figyeld!
12/17 anonim válasza:
Áfás számlával megfelel? Vagy megoldjuk okosba?
14/17 anonim válasza:
"Tudnátok küldeni ilyen pénz, siker, nyelvtudás bevonzó energiákat?"
Amíg nem írod meg, MILYEN pénz, MILYEN siker, MILYEN nyelvtudás energiára van szükséged, kizárt.
Az is siker, ha öngyi szándékkal tóba ugrasz és belefulladsz.
Ha bantu nyelvtudást bevonzó energiát kapsz, hasznos lesz számodra?
.
Időzóna nem számít, hiszen az egész világon, mindenütt "ma" van.
15/17 anonim válasza:
Nyári unalom? Inkább egyél egy jégkrémet trollkodás helyett
de azért küldök vidit energia helyett :P
végül is minden energia, szóval az információk is
16/17 anonim válasza:
17/17 A kérdező kommentje:
Köszi az "pozitív energiákat" még mindig röhögök némelyiken. Amúgy a pénzenergia bejött :D másnap hívtak hogy mehetek dolgozni >< a többi még nem tudom csak két hét múlva kapom meg a felvételi eredményt, amúgy én sem nagyon hiszek ezekben, de stresszlevezetésnek jó volt. Dubitus azért neked majd nem árt kicsit ha kulturálódsz, mert amikor ezt kiposztolom pl. Japánban már reggel 6 van, meg egyébként is ha túl komolyan veszel mindent előbb utóbb elvisz a magas vérnyomás. A többieknek köszi, az ucsó videó még tetszett is ;) ja meg ezek https://www.youtube.com/watch?v=KNTVmd2SMs4 https://www.youtube.com/watch?v=gejEAEddAI0
2016. júl. 8. 22:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!