Szerintem nem divat, de biztos van egy két ember aki szereti. És egy kettő, aki csak azt akarja mutatni, hogy ő mekkora sátánista. Én is észrevettem, hogy van egy két ruha márka amin villognak ilyen jelek. Azt gondolom akik felhúzzák nagy részt nem tudják mit jelent.
Ha úgy vesszük mindig is körülöttünk voltak a jelek, a tévében néha itt ott elrejtve.
Egyébként én sem vallom magam sátánistának,de tény hogy sokat foglalkoztam ezekkel a dolgokkal, és valamiért vonz magához, bár mindig sötét párti voltam.:)
Én még nem találkoztam olyan emberrel aki azt mondta volna hogy egy nagy betegségéből a sátán segítségével sikerült kigyógyulnia. Azt hiszem hogy maga a sátánizmus nem egyéb mint egyes emberek ösztönszerű vágyódása hogy megkülönböztessék magukat a többiektől és felfigyeljenek rájuk.
Valóban lehet kezdeti előnyt kicsikarni a sötét oldaltól viszont sosem mutatják meg neki a következményeket.Addig használják az illetőt míg mindent kicsavarnak belőle mint egy citromból a levet majd mikor értéktelennek vélik megy a kukába. A mágiában is így van ettől fehér vagy fekete.
Nem tartom divatnak és nem is hiszem, hogy az lenne!
Ne feledd: az internet összeköt, azonnali tudomást szerzel olyan távoli eseményekről, amikről a net előtt soha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!