Milyen ember az aki a farkassal azonosítja magát?
Sok ilyennel találkozom.
Általában lojálisak, nagyon kemények, dominánsak, ha piszkálják őket félelmetesen agresszívek (sosem engedik a másikat győzni, még szinte az életük árán is ritkán)
Nagyon anyagiasak fizikálisak (ételre például különösen érzékenyek)
Általában mindig nagyon szeretik a természetet, és nem nagyon foglalkoznak a közösség megítélésével és sosem találnak rajtuk fogást az elnyomók. Afféle "alfa, vezér szerepek"
De a farkas egyébként egy démoni lény ami állatokat, akár embert öl, húst fal, és koszos, kegyetlen.
Ugyanakkor a másik oldalon rendkívül tiszta.
Akkor aki ezzel azonosítja magát az démoni, vagy tiszta természet? Mesélnétek még az ilyen emberekről?
Nem is az érdekel, hogy milyen ember, hanem, hogy MIÉRT azonosítják magukat a farkassal? mi lehet ennek az asztrálvilágbeli oka?
Van aki azt mesélte, hogy sokáig visszatérő rémálma is volt, hogy farkasok tépik szét, amíg egyszer csak ő lett a farkas és nem félelmet érzett, hanem erőt, a rémálom véget ért és a visszahúzódó személyiségéből egy rendkívül domináns lehengerlő erőszakos de valahol megbízható személy lett. A legtöbben kerülik mert nem tudják elviselni.
De ez az én jellemzésem.
Milyen az aki ezzel az állattal azonosítja magát, és miért? Ez gonosz erő, vagy tiszta természeti?
A fiú akit jellemeztem egyébként manipulatív is és ha harcról, vitáról van szó különösen kegyetlen tud lenni, de jószándékú, néha nagyon agresszív.
Viszont nagyon-nagyon hűséges. Ez sok embert vissza is riaszt sokan meg nem is viszonozzák a hűségét. A barátnőjével 3 évig volt együtt utána szakítottak de akkor is a lány hagyta ott és még mindig sír nekem utána.
Rossz ember, nagyon nagyon rossz ember!
Kerüld az olyant!
Nem oszt meg semmit, egyedül álló ha elérte a célját ott hagy mindenféle lelkiismeret furdalás nélkül.
Ha párzani akar akkor azt is el fogja érni, de utána ugyan úgy eltűnik mint ahogy megjelent.
Óvakodj tőle és kerüld mert te fogsz szenvedni ő nem!
Kiszúrja a gyengét, kiszúrja a gyengeségeidet és ki is használja.
Őszinte szeretet nincs benne!
Egyetlen célja van, a préda befogása. :)
És elárulok neked valamit, egyetlen "jó" tulajdonsága van;-ha elszalasztott soha nem fog visszafordulni érted, ezt jól jegyezd meg mert talán egyszer hasznát veszed!
Egy farkas. :)
Én is farkas vagyok te állat. Csak nem mertem kiírni a trollok miatt.
Miért jellemzed így a fajtánkat? Sok tulajdonság igaz egyébként. Próbáltad elijeszteni a kívülállókat? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!