Itt egy ember azonosítja folyamatosan Istent a Sátánnal, vagy többen vagytok?
Figyelt kérdés
2008. márc. 22. 10:52
1/21 anonim válasza:
Erre egész "vallás" épül, ahol a gonoszt és Istent egy személynek titulálják. Tehát nem egyedül van az, aki ezt állítja, nagyon-nagyon sokan vélekednek hasonlóképpen.
2/21 anonim válasza:
Nem mindegy? Egyik sem jobb a másikánál!
3/21 anonim válasza:
Már mint melyik Istent a több ezernyiből? Az, hogy a bibliában leírt Isten, és a bibliában leírt Sátán egy és ugyan az az köztudott dolog.
4/21 anonim válasza:
i ST e N (=) Sá Tá N? azonos mássalhangzók vannak benne magyarul? hú micsoda érv... ennyi erővel a pöcs meg a Pécs is ugyanaz... vagy nemtom:D
amúgy szerintem egyedül van, de ha nem, biztosan ismerik egymást, vmi baráti kör vagy fizetett emberek vagy hasonló.
5/21 anonim válasza:
God=Evil
Hoppsz ez nem passzol vagy talán a magyar a kiválasztott nép
Ha jól tudom a skizofréniában az agy a hibás már pedig Isten lélek nem ember.
6/21 A kérdező kommentje:
A magyar helyesírás szabályai szerint Isten nagy I-vel a Biblia istene, isten kicsivel a többi. Csak a félreértések elkerülése végett. :)
2008. márc. 25. 12:25
7/21 anonim válasza:
Aztán melyik Isten is az a Nagybetűs Isten, a több ezernyiből???? Ja Autóból is csak egy van ugye????!!!!:-)
8/21 anonim válasza:
Miért, az autót nagybetűvel írják? Mert szerintem nem...
Ez már annyira fááááj...
9/21 anonim válasza:
Azt az Autót, amelyből csak egy van azt igen:-)
10/21 anonim válasza:
Semmiféle isten nem létezik, köztük Isten sem. Mindegy, hogy ki mivel azonosítja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!