Még az idén a mennybe megyünk, Jézus Urunkkal?
Nora Roth, a keresztény programozó állítása szerint precíz számítások alapján jött erre rá, hogy azt jósolta, Jézus visszatér a Földre még ebben a hónapban, embereit mennybe viszi és a bolygót teljesen sterilizálja 1000 évre. [link]
angol [link]
íme a tudós [link]
Januárban visszatérünk rá.
De mit fizetsz, ha akkor még élek és virulok?
Hogyan lehetséges, hogy sem Ferenc pápa, sem környezete nem veszi figyelembe egy tudós asszony precíz számítását? Annak dacára sem, hogy te biztosra veszed. Üzeneteket ír, látogatást szerveztek, 2017-re.
’December 12-én hétfőn tették közzé Ferenc pápának a 2017. január elsejére írt Béke világnapi üzenetét, melynek címe: „Az erőszakmentesség politikai stílus a békéért”.’
Pedig te már 3 nappal előtte megírtad, amit megírtál.
’2017. május 7-én esedékes Hivatások Világnapjára írt „A Szentlélek hajt minket a küldetésre” – címmel.’
’Ferenc pápa 2017. május 27-én Genovába látogat’
Megvagy még, kérdező? Vagy már Jézus sterilizált téged?
Senki nem jön el. A tektonikai ciklus vège mèg nagyon messze van. Több ezer èv. Azèrt születsz ide kedves (biblaimádó) mert segíted a fejlődèst. Azèrt halsz meg mert megtetted a verziód kèpessègeinek megfelelő változtatásokat. Aztán friss verziókènt teljes "data clear" visszatèrsz ès folytatod.
Azèrt írták a bibliát mert egyszerűbb volt az egysèges tudatot megszemèlyesíten, mint elmagyarázni ezt az akkori mentalitásnak.
Hagyjad már szegényt! Ő legalább hisz valamiben.
Inkább örülj neki, hogy nem vált be a programozócsaj jóslata! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!