Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Még az idén a mennybe megyünk,...

Még az idén a mennybe megyünk, Jézus Urunkkal?

Figyelt kérdés

Nora Roth, a keresztény programozó állítása szerint precíz számítások alapján jött erre rá, hogy azt jósolta, Jézus visszatér a Földre még ebben a hónapban, embereit mennybe viszi és a bolygót teljesen sterilizálja 1000 évre. [link]

angol [link]

íme a tudós [link]

2016. dec. 9. 22:28
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Én nem értem miért várja sok ember ezt a világvégét, amikor ilyen lehetőséget kaptunk, hogy élhetünk a Földön??? És miért sterilizálná a bolygót a Jézus?? És egyáltalán mit akarnak csinálni sokan a mennybe. Azt gondolják, hogy majd ott lebegnek a felhők között? v. mi?? Itt kellene élni és cselekedni, amíg élünk ebbe a materiális valóságban.
2016. dec. 10. 22:52
 22/31 anonim ***** válasza:
Temessük már el végre ezt a Jézust és kezdjünk valami újat, értelmeset végre! ...
2016. dec. 12. 23:08
 23/31 anonim ***** válasza:
100%

Januárban visszatérünk rá.

De mit fizetsz, ha akkor még élek és virulok?

2016. dec. 13. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:
😥Itt leszünk mind...
2016. dec. 13. 21:53
 25/31 anonim válasza:
100%

Hogyan lehetséges, hogy sem Ferenc pápa, sem környezete nem veszi figyelembe egy tudós asszony precíz számítását? Annak dacára sem, hogy te biztosra veszed. Üzeneteket ír, látogatást szerveztek, 2017-re.

’December 12-én hétfőn tették közzé Ferenc pápának a 2017. január elsejére írt Béke világnapi üzenetét, melynek címe: „Az erőszakmentesség politikai stílus a békéért”.’

[link]

Pedig te már 3 nappal előtte megírtad, amit megírtál.

’2017. május 7-én esedékes Hivatások Világnapjára írt „A Szentlélek hajt minket a küldetésre” – címmel.’

[link]

’Ferenc pápa 2017. május 27-én Genovába látogat’

[link]

Megvagy még, kérdező? Vagy már Jézus sterilizált téged?

2016. dec. 15. 18:57
 26/31 anonim ***** válasza:
67%

Senki nem jön el. A tektonikai ciklus vège mèg nagyon messze van. Több ezer èv. Azèrt születsz ide kedves (biblaimádó) mert segíted a fejlődèst. Azèrt halsz meg mert megtetted a verziód kèpessègeinek megfelelő változtatásokat. Aztán friss verziókènt teljes "data clear" visszatèrsz ès folytatod.

Azèrt írták a bibliát mert egyszerűbb volt az egysèges tudatot megszemèlyesíten, mint elmagyarázni ezt az akkori mentalitásnak.

2016. dec. 19. 13:28
 27/31 anonim ***** válasza:
0%
Kedves 10/26. Az illuminátit egy amiraki vèdelmi minisztèrium egy nyugalmazott tisztje találta ki, mert felkèrtèk, hogy áljon elő a mèdiában egy az igazságtól távoleső logikusna ható hihető törtènettel ami a figyelmet teljesen eltereli a lenyegtol.
2016. dec. 19. 13:32
 28/31 anonim ***** válasza:
0%
Egy kis kutatómunka után te is tudsz irni osszeeskuveseket es bizony lesznek kovetoid akik bekattannak tole es elbasszak az eletuket
2016. dec. 19. 13:34
 29/31 anonim ***** válasza:
na mivan tökiszőri?!
2017. jan. 1. 10:23
 30/31 PicúrHógolyó ***** válasza:

Hagyjad már szegényt! Ő legalább hisz valamiben.

Inkább örülj neki, hogy nem vált be a programozócsaj jóslata! :P

2017. jan. 1. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!