Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Még az idén a mennybe megyünk,...

Még az idén a mennybe megyünk, Jézus Urunkkal?

Figyelt kérdés

Nora Roth, a keresztény programozó állítása szerint precíz számítások alapján jött erre rá, hogy azt jósolta, Jézus visszatér a Földre még ebben a hónapban, embereit mennybe viszi és a bolygót teljesen sterilizálja 1000 évre. [link]

angol [link]

íme a tudós [link]

2016. dec. 9. 22:28
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

" én úgy gondolom, hogy a 2012 az egy jel volt, hogy innen kell számítani a 3 7 éves ciklust. "

akkor ez pont alátámasztja a jóslatot. én már idén nem veszek ajándékot.

"Á dehogy.. Sajnos ha szétnézel a világban nem éppen azt látni, hogy az emberek Jézus eljövetelét várják, hanem valaki másét..

Vajon miért van még az Amerikai 1 dollároson is az egyszemű jelképe? Az egyszeműről könnyen megtudható, hogy ő kicsoda valójában és a világ vezetői őt imádják, az ő eljövetelét várják és készítik elő már sok-sok évtizede. A gonosz itt van és egyre erősebb, egyre több követőt állít magamellé. A"

Pont ezért fog Jézus eljönni és a pokolba taszítja a hitetleneket.

"mennyél nyugodtan ,és hagyd meg a földet az épeszű embereknek...selejtekre nincs szükségünk..."

Pont az a selejt, aki nem tud gondolkozni és agymosott a média. Egész nap a barátok köztet, meg győzikét nézed és a tudományról fingod sincs !

"Nem. Jó lenne befejezni ezt a szánalmas kiválasztott tudatot az erős rágalmazó hajlandósággal együtt. "

Istennek mindíg voltak kiválasztottjai, prófétái, akik közvetítették a szándékait. Jézus is kiválasztott volt.

"Csodálkoztam volna, ha erre az évre nem lett volna ilyen jóslat.

Tévedsz ! A tudós hölygnek még semmilyen jóslata sem volt. Ez az első.

2016. dec. 10. 09:23
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Én a szokásos kívánságlistára Jézuskától idén világvágét kértem. 2012-ben elradt, hátha most pótóálja
2016. dec. 10. 09:46
 13/31 anonim válasza:
84%

És akkor, kérdező, olvasd az én jövendölésemet: nem visz senki téged a mennybe decemberben, és engem se fog senki a pokolba taszítani. Ráadásul ehhez semmilyen számítást nem kellett elvégeznem, elég hozzá az ép elmém.

Nagyon nehezen tudom elhinni, hogy kicsit is komolyan gondolod azokat, amiket írtál. Biztosan csak mások froclizására teszed.

De, ha kicsit is hiszel benne, akkor csalódni fogsz. Észreveheted majd abból is, hogy az új évben, ha kipihentem a szilveszteri mulatozást, írok neked ide egy újévi jókívánságot. Azzal egyáltalán nem bíztatlak, hogy ettől majd a mennyben érzed magad. Dehát, egymást kizáró jóslatok nem valósulhatnak meg egyszerre.

2016. dec. 10. 13:10
 14/31 anonim ***** válasza:
70%

Akkor ugye ha ez nem következik be, akkor mondhatjuk hogy: mi megmondtuk?

Amúgy meg mi az hogy mivel Jézus nem volt informatikus, EZÉRT nem tudja Ő MAGA hogy mikor jön el? Szóval éntőlem megkérdi valaki hogy elmegyek-e vele egy buliba, és én azt mondom hogy igen, és megkérdi hogy mikor, akkor azt kell mondanom hogy:

Nemtudom, majd írok egy programot ami kiszámolja, mert én nem tudom hogy mikor érek rá.

2016. dec. 10. 13:48
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
De ez még csak az első hét év. És ez csak az én agymenésem, nem biztos, hogy ez lesz. Vegyél ajándékot!
2016. dec. 10. 14:24
 16/31 anonim ***** válasza:
37%
ez a kerdezo se szazas, mindent elhisz ez is, elmegyogyintezetben lenne a helye, a 2012 vilagvege is elmaradt, a sok sunyi aki hit benne meg azota is lapit.
2016. dec. 10. 15:27
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Így ilyen formában nem. Max átvitt értelmekben s még úgy is kétlem.

Pl nem létezik mennyország és értelmetlen sterilizálni. Ha kellene, nem lenne értelme 100 év.

2016. dec. 10. 15:38
 18/31 anonim ***** válasza:
1000*
2016. dec. 10. 15:38
 19/31 anonim ***** válasza:
0%
Óvakodjatok mert széles az a út és tágas az a kapu ami a veszedelemre visz. Ostobbaság lenne azt vélni hogy egyszere mindenki felkerüljön mielöt kiérdemelnénk.
2016. dec. 10. 16:17
 20/31 A kérdező kommentje:

"És akkor, kérdező, olvasd az én jövendölésemet: nem visz senki téged a mennybe decemberben, és engem se fog senki a pokolba taszítani."

Elvégeztél hozzá valamilyen számítást? Mert a levegőbe beszélni könnyű ! :XD

Ha semmilyen tudományos számítást sem csinálsz, az puszta kuruzslás. Ha nem lenne igaza a tudós hölgynek, akkor is közelebb van a valósághoz, mert számításokat végzett. Elindult egy úton, amit te sosem fogsz.

2016. dec. 10. 16:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!