Ingázásban segítség?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Valaki ingázna nekem? Évek óta ingázom, de most egy olyan kérdésben kellene a segítség, amiben nagyon érintett vagyok érzelmileg, és attól tartok, hogy az inga azt mutatja amit én látni akarok. Ha valaki lenne olyan jó, és segítene, kérem írjon üzit, és privátban megosztok mindent! KÖSZÖNÖM!!2016. nov. 13. 14:13
1/4 anonim válasza:
Én naponta ingázok a munkahelyemre, de helyetted nem fogok! A Volán meg a MÁV tud segíteni neked kérdéseid megválaszolásában, keresd fel bátran a holnapjukat, és böngészd végig a menetrendet! :)
2/4 anonim válasza:
Neked legsegítőbb választ adják mindig.
Nem amit te akarsz látni.
3/4 anonim válasza:
Ha onnan és oda ingázol, ahonnan és ahova én, tudok segíteni: beférsz a kocsiba!
4/4 anonim válasza:
hóha.azt írod évek óta ingázol.rendben nem nagy dolog én is ismerem van is egy :),de az első szabályok között van az hogy mindent kizárni üres elme érzelementesség stb stb ennyi idő alatt azért már ezt el kellett volna sajátítani bármennyire is sarkallatos pont az életedben és érzelmileg mint ember hat rád.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!