Szerelmi kötéssel miért fog szenvedni az ellenkező fél?
Önmagában ez egy primitív erőszakos eszköz. A primitívet úgy értem, hogy technikailag nagyon egyszerűen szól bele az ember működésébe. Így egy komplex rendszert egyetlen oda nem illő elemmel egészítesz ki ami húzza őt bizonyos irányba, míg a tudatalattijának többi része húzza őt a másik irányba. Emiatt fog szenvedni. Mindeféle mágia nélkül is ki szoktak alakulni az emberekben belső konfliktusok, akár ember kapcsán is (ezt általában "szeretem-utálom" kapcsolatnak hívják), de ez elkerülhetetlenül külső konfliktusokhoz fog vezetni.
Én nem ajánlom ezt a módszert, ha magadnak nem tudod megcsinálni akkor különösen nem, mert az ilyen szolgáltatást árulók nagy része amúgy is csaló. Rengeteg mást tudsz tenni a cél érdekében szerelmi kötésen kívül is.
Érjed el, hogy valaki/bárki szerelmi kötéssel láncoljon magához.
Akkor saját bőrödön fogod megtapasztalni, milyen az, ha valaki szabad akaratodban korlátoz, annak, ott és akkor kell jópofiznod, ahol, amikor kényszerít más!
"milyen az, ha valaki szabad akaratodban korlátoz, annak, ott és akkor kell jópofiznod, ahol, amikor kényszerít más!"
Ne már. :D Szerinted onnantól bábként fogja rángatni az illető, aki a kötést rárakta? Ez nem így van. Mondom, a saját érzelmeit fogja erősebben, akár sokkal erősebben érezni. Ez lehet neki fura. Rám már raktak. Elsőre idegen volt az érzés nagyon, igyekeztem kiszorítani a gondolataimból, de akkor se volt szenvedés, csak nagyon fura. Második nap és onnantól kezdve már teljesen sajátomnak fogadtam el a gondolatot. Gyenge kötés volt, hamar (bár fokozatosan) elmúlt a hatása, és nem tudott megtartani az illető, aki rám tette, de ha mondjuk erősebb és tartós kötést tesz rám, akkor teljesen elhittem volna végig, hogy a saját érzéseimet érzem, és még jól is éreztem volna magam tőle. Utólag annyi, hogy mivel ő nekem se előtte, se utána kicsit se jött be, már tudom, kitől kell védenem magam. :D Rosszal kezdett, mert én tudom is ennek a menetét, úgyhogy ez az egy esélye volt, elszúrta.
Úgy beszéltek itt a párkapcsolatokról,mintha az egyenrangú dolog lenne férfi és nő között,pedig nem az. Úgy látszik nem néztek elég természetfilmet,mert akkor nem így látnátok a helyzetet. Mint ahogy az állatvilág nagy részében is az embereknél is a nők döntik el,hogy melyik férfival vannak.Így hát a kanok hiába ugrálnak,adott nő körül,ha az nem akar semmit tőle. (itt jönnek a képbe a feministák,meg a nemi erőszak,meg hogy a rib i nem bírt szabadulni a krapekjától,az megverte őt stb)Viszont fordítva nem így van.Úgy is mindenképp a nő fogja valahogy jelezni,hogy igényt tart az adott férfira,de ha az nem akarja vagy veszi észre máris béna balf asznak lesz kinevezve.És ez igaz mindenféle okkult áltudományos szrságra is. Tehát ,ha a nők csinálnak kötést férfira naívan azt hiszik,hogy azért működik,mert a mágia létezik,de ha mégsincs sikerük,akkor majd ide leírják,hogy ne kössé,mert megbánod stb.
No milyen furi,hogy férfiak,már nem számolhatnak be ilyen sikertörténetekről,hogy kötöttek és sikerült. Ha ha,na vajon miért is nem sikerült? Hát persze,hogy nem fog.
Úgyhogy ajánlom a Natgeo-t ,animal planet-ot, bbc earth, vagy digi anim world-t, stb,aztán majd ha 2-3évig ezeket a csatornákat nézegitek a szros facebook,meg mozi és egyéb gyogyi helyett ,akkor TALÁN kitisztul az az egyébként is gárgyult beszűkült elmétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!